Liikunta-appro 2022

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (JAMKO) järjestämä Liikunta-appro järjestetään tänä vuonna 4.-5.lokakuuta. Liikunta-approssa jyväskyläläiset korkeakouluopiskelijat pääsevät keräämään suoritusmerkkejä appropasseihinsa osallistumalla liikuntakokeiluihin Jyväskylässä.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa ke 14.9. kello 16 Kide.appissa

Ennakkoilmoittautuminen lajikokeiluihin alkaa ma 19.9. kello 16 Kide.appissa ja päättyy su 25.9. kello 23:55

Seuraa tapahtumaa myös sosiaalisessa mediassa!

Instagram: https://www.instagram.com/liikuntaapprojkl/

Facebook-sivusto: https://www.facebook.com/liikuntaapprojkl

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1QIhI8aFq


Appropassit, lajeihin ilmoittautuminen ja Kide.app

Tapahtuman lipunmyynti tapahtuu Kide.appissa, jossa ostetaan Liikunta-appron jäsenyys. Kun olet ostanut jäsenyyden, pääset ilmoittautumaan lajikokeiluihin. Lajikokeilut näkyvät eri lipputyyppeinä erillisen Liikunta-appro 2022 -tapahtuman alla. Lajikokeilut, joihin on ennakkoilmoittautuminen, Kide.appin lippu toimii ennakkoilmoittautumisena. Leimat kerätään paperiseen appropassiin, joka näytetään lajikokeiluun ohjaajalle.  Mikäli kokeilu on omatoiminen tai tapahtuu etänä, voi appropassin leimata itse kirjoittamalla kokeilun nimen passiin. Huomioithan, että tällöin kokeiluun osallistuminen tarkistetaan Kide.appista. Nämä lajikokeilut on ilmoitettu erikseen.

Paperiset appropassit ovat nyt noudettavissa JYYn ja JAMKOn toimistoilta aukioloaikojen puitteessa.

Jäsenyyden myynti alkaa Kide.appissa keskiviikkona 14.9. klo 16 ja lajeihin ilmoittautuminen maanantaina 19.9. klo 16. Suositut lajit ovat täyttyneet nopeasti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Ohjeet jäsenyyden ostoon ja lajikokeiluihin ilmoittautumiseen:

  • Lataa Kide.app sovellus puhelimeesi ja osta jäsenyys tapahtumaan. Myynti alkaa 14.9. klo 16. Jäsenyys löytyy Kide.appista hakusanalla: Liikunta-appro 2022 tai Jäsenyydet -osiosta
  • Ilmoittaudu lajikokeiluihin Kide.appissa. Lajikokeilut löytyvät lipputyyppeinä ”Liikunta-appro 2022” -tapahtuman alta.
  • Paperisen appropassin voi noutaa JYYn tai JAMKOn toimistolta. Tarkempi päivä tarkentuu pian.

Tänä vuonna approjen hyväksyttyyn suorittamiseen tarvitset 1-2 leimaa riippumatta, oletko aikaisemmin osallistunut Liikunta-approille

Vakuutukset ja turvallisuus

Haluamme Liikunta-appron olevan jokaiselle mukava ja eri liikuntalajeja kohtaan innostava tapahtuma. On tärkeää, että lajikokeiluissa toimitaan ohjeiden sekä oman suorituskyvyn mukaisesti. Tapahtumaan osallistujien vastuulla on terveydentilansa arviointi ennen tapahtumaan osallistumista. Älä osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssaoireita, olet sairaana tai päihteiden alaisena.

Tapahtumaan on solmittu tapaturmavakuutukset. Tarkemmat tiedot vakuutuksista löytyvät alta.

JYY

JYYn opiskelijäjäsenille on solmittu Opiskelijoiden Liikuntaliityon (OLL) tapaturmavakuutus ja kattaa tietyin ehdoin mahdollisia tapaturmia järjestöjen jäsenille. Mikäli lajikokeilu ei kuulu tapaturmavakuutuksen alle, on se ilmoitettu kokeilun kuvauksessa. Tarkastathan tämän ennen lajikokeiluun ilmoittautumista. Tapaturman sattuessa voi ottaa yhteyttä tämän linkin kautta.

https://www.oll.fi/opiskelijalle/jasenedut-opiskelijalle/miten-haen-tapaturmakorvausta/

JAMKO

Kaikki Jamkin opiskelijat, joilla on aktiivinen JAMKOn jäsenyys kuuluvat SAMOKin tapaturmavakuutuksen piiriin. Vakuutus kattaa kaiken muun paitsi extreme-urheilulajit. Jos siis opiskelet Jamkissa mutta et ole JAMKOn jäsen, ei sinulla valitettavasti ole tapahtuman järjestäjän puolesta tapaturmavakuutusta, vaan olet omalla vastuulla mukana.

Liikunta-appron ohjelma

Tiistai 4.10.

Tiistain lajikokeilut löydät alta vihreältä pohjalta.

Keskiviikko 5.10.

Keskiviikon lajikokeilut löydät alta punaiselta pohjalta.