Mikä liikuntatutor?

Liikuntatutor on opiskelija, jonka tehtävänkuvaan kuuluu kanssaopiskelijoiden tutustuttaminen erilaisiin liikuntamuotoihin, -lajeihin, ja -palveluihin. Liikuntatutor vastaa tietyn opiskelijajoukon tutustuttamisesta liikuntatarjontaan ryhmän omien toiveiden mukaan esimerkiksi lähtemällä liikkumaan heidän kanssa vaikka Jyväskylän Korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunnille, palloiluvuorolle tai vaikkapa hölkkäämään metsämaisemiin. Liikuntatutorin toiminnan tavoitteena on kasvattaa, kannustaa ja tutustuttaa vähän tai ei ollenkaan liikkuvia opiskelijoita liikunnalliseen opiskelijaelämään.

JYYn liikuntatutorit 2018
JYYn liikuntatutorit 2018

Liikuntatutorryhmät rakennetaan erilaisten kiinnostusten kohteiden ympärille ja niihin ilmottaudutaan etukäteen. Oma ryhmänsä on esimerkiksi erityisesti palloilulajien kokeilusta kiinnostuneille, ryhmäliikuntaan tutustumisesta kiinnostuneille ja yleisesti liikkumismotivaation ja ryhmässä tekemisen innon etsijöille.

Ilmoittaudu valitsemaasi ryhmään 4.10 mennessä.

Lomakkeen kautta annetut yhteystiedot jaetaan ainoastaan kyseistä ryhmää koordinoiville liikuntatutoreille, jotta he voivat ottaa ryhmään yhteyttä. JYYn tietosuojailmoituksen löydät täältä.

Lomakkeen kautta annetut yhteystiedot jaetaan ainoastaan kyseistä ryhmää koordinoiville liikuntatutoreille, jotta he voivat ottaa ryhmään yhteyttä. JYYn tietosuojailmoituksen löydät täältä.

Lisätietoa liikuntatutorryhmistä

Palloilu

Hellurei! Olen Juuso, toisen vuoden yhteiskuntatieteilijä, jota kuitenkin aina liikuntalaiseksi virheellisesti veikkaillaan. Urheilu ja liikunta on yksittäinen tärkein asia omassa elämässäni ja tahdonkin jakaa liikunnan riemua ja euforiaa eteenpäin myös teille muille. Omaan kohtuullisen laajan lajitaustan joukkueurheilusta, oma päälajini on tällä hetkellä amerikkalainen jalkapallo.

Meikäläisen ryhmässä lähdetään toiveidenne mukaan kartoittamaan pääasiassa yliopistoliikunnan palloilutarjontaa. Sään salliessa voidaan tietysti pistää pesis- tai futispelit pystyyn myös kampuksen kentälle. Vain taivas on rajana.

Palloilu ja yleisurheilu

Moikka! Oon Matias Kankaanpää ja opiskelen luokanopettajaksi toista vuotta. Mun ryhmässä pääset liikkumaan monipuolisesti ja mahdollisesti kokeilemaan jotain uutta. Mahdollisuuksina on lähteä esimerkiksi palloilemaan Korkeakoululiikunnan vuoroille, lenkille Jyväskylän maastoihin tai vaikka yleisurheilemaan Harjun Stadionille! Tervetuloa mukaan!