Ylioppilaskunnan keskustoimisto sijaitsee ylioppilastalo Ilokivessä Seminaarinmäen kampuksella osoitteessa Keskussairaalantie 2. Ilokiven toimistolla palvelevat opiskelijoiden neuvonnasta ja muista käytännön asioista vastaavat asiantuntijat.

Aukioloajat: ma-to 12-16, pe 12-15.

Hallituksen yhteystiedot

Asiantuntijat

JYYn asiantuntijoihin voit ottaa yhteyttä kaikissa opiskelijaelämään liittyvissä kysymyksissä.

Minna Oinas

Toiminnanjohtaja vastaa JYYn koko toimintakentästä, joten häneltä löytyvät vastaukset kaikkiin ylioppilaskuntaa ja sen hallintoa koskeviin kysymyksiin.

Facebook: Toiminnanjohtaja Jyy

Petro Pitkänen

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriltä voit kysyä JYYn palveluista, varata JYYn tiloja ja saada apua järjestötoimintaan. Hän myös jakaa opiskelijakortit ja lukuvuositarrat.

Facebook: Jäsenpalvelu-ja Järjestösihteeri Jyy

Teemu Vasama

Ainejärjestöjen ja opiskelijoiden edunvalvonta, hallinnon opiskelijaedustajat

Facebook: Kopo-asiantuntija Jyy

Anna Jäntti

Sosiaalipoliittinen asiantuntija vastaa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvästä toiminnasta. Hän hoitaa toimeentuloon, asumiseen, YTHS:ään, liikuntaan, tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteen, esteettömyyteen ja häirintätapauksiin liittyviä asioita.

Facebook: Sopo-asiantuntija Jyy

Ville Härsilä

Kansainvälisten asioiden asiantuntija hoitaa kansainvälisyyteen, kehitysyhteistyöhön ja ulkomaalaisiin tutkinto- ja vaihto-opiskelijoihin liittyviä asioita.

Facebook: Kv-asiantuntija Jyy

Suvi Liukkonen

Tapahtumatuottaja vastaa Kampus Kinon elokuvista, Jyrock-festivaalista ja muista JYYn kulttuuririennoista sekä neuvoo tapahtumajärjestämisessä.

Facebook: Tapahtumatuottaja Jyy

Jenni Laitiainen

Viesintäasiantuntija vastaa JYYn viestinnän koordinoinnista ja kehittämisestä, viikkotiedote Jyytisistä, lukuvuosikalenterin taitosta, avajaismessujen järjestämisestä ja ylioppilaskunnan verkkosivuista.

Facebook: Jyy viestintäasiantuntija

Ismo Puhakka

Projektityöntekijä koordinoi opiskelijoiden yhteisöllisyyttä tukevaa vapaa-ajan toimintaa.