Ylioppilaskunnan keskustoimisto sijaitsee ylioppilastalo Ilokivessä Seminaarinmäen kampuksella osoitteessa Keskussairaalantie 2. Ilokiven toimistolla palvelevat opiskelijoiden neuvonnasta ja muista käytännön asioista vastaavat asiantuntijat.

Aukioloajat:

ma-pe 11-13.

Hallituksen yhteystiedot

Asiantuntijat

JYYn asiantuntijoihin voit ottaa yhteyttä kaikissa opiskelijaelämään liittyvissä kysymyksissä.

Minna Kalliokoski-Oinas

Toiminnanjohtaja vastaa JYYn koko toimintakentästä, joten häneltä löytyvät vastaukset kaikkiin ylioppilaskuntaa ja sen hallintoa koskeviin kysymyksiin.

Petro Pitkänen

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri on Sinun lähin kontaktisi ylioppilaskuntaan jäsenenä. Hän vastaa yhteydenottoihin, päivystää toimistolla aukioloaikoina sekä auttaa järjestötoiminnassa. Voit ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai Telegramilla/Whatsapilla!

Teemu Vasama

Korkeakoulupoliittinen asiantuntija vastaa esimerkiksi koulutuksen laatuun, yliopiston rakenteisiin sekä kansalliseen koulutuspolitiikkaan liittyvästä vaikuttamistyöstä. Hän myös koordinoi tutoreiden kouluttamista sekä opiskelijaedustajien valintoja.

Karri Kekkonen

Sosiaalipoliittinen asiantuntija vastaa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvästä vaikuttamistyöstä. Hänen vastuualueelleen kuuluu muun muassa YTHS, toimeentulo, tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja esteettömyys.

Saara Silvennoinen
  • Saara Silvennoinen

  • Kansainvälisten asioiden asiantuntija (opintovapaan sijainen 14.6.2024 saakka)
  • kv-asiantuntija@jyy.fi
  • +358 50 338 7655

Kansainvälisten asioiden asiantuntija vastaa kansainvälisyyteen liittyvästä vaikuttamistyöstä ja kehitysyhteistyöstä. Lisäksi hän vastaa kansainvälisten opiskelijoiden tutoroinnista yliopiston kansainvälisissä palveluissa.

Ville Härsilä
  • Ville Härsilä

  • Kansainvälisten asioiden asiantuntija (Opintovapaalla 14.6.2024 saakka)
Suvi Liukkonen

Tapahtumatuottaja vastaa Jyrock-festivaalista ja muista JYYn kulttuuririennoista sekä neuvoo tapahtumajärjestämisessä.

Jenni Laitiainen

Viesintäasiantuntija vastaa JYYn viestinnän koordinoinnista ja kehittämisestä. Lisäksi viestintäasiantuntija hallinnoi JYYn verkkosivuja ja viikkotiedote Jyytisiä.