Ylioppilaskunnan keskustoimisto sijaitsee ylioppilastalo Ilokivessä Seminaarinmäen kampuksella osoitteessa Keskussairaalantie 2. Ilokiven toimistolla palvelevat opiskelijoiden neuvonnasta ja muista käytännön asioista vastaavat asiantuntijat.

Aukioloajat: ma-to 12-16, pe 12-15.

Hallituksen yhteystiedot

Asiantuntijat

JYYn asiantuntijoihin voit ottaa yhteyttä kaikissa opiskelijaelämään liittyvissä kysymyksissä.

Minna Kalliokoski-Oinas

Toiminnanjohtaja vastaa JYYn koko toimintakentästä, joten häneltä löytyvät vastaukset kaikkiin ylioppilaskuntaa ja sen hallintoa koskeviin kysymyksiin.

Facebook: Toiminnanjohtaja Jyy

Petro Pitkänen

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriltä voit kysyä JYYn palveluista, varata JYYn tiloja ja saada apua järjestötoimintaan. Hän myös jakaa opiskelijakortit ja lukuvuositarrat.

Facebook: Jäsenpalvelu-ja Järjestösihteeri Jyy

Teemu Vasama

Korkeakoulupoliittinen asiantuntija tekee koulutukseen liittyvää edunvalvontaa ja neuvoo opiskelijoita, jos heidän oikeuksiaan on loukattu. Hän vastaa myös vertaistutoreiden kouluttamisesta sekä hallinnon opiskelijaedustajien valintaprosesseista.

Facebook: Kopo-asiantuntija Jyy

Noora Koskela

Sosiaalipoliittinen asiantuntija vastaa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvästä toiminnasta. Hän hoitaa toimeentuloon, asumiseen, YTHS:ään, liikuntaan, tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteen, esteettömyyteen ja häirintätapauksiin liittyviä asioita.

Facebook: Sopo-asiantuntija Jyy

Ville Härsilä

Kansainvälisten asioiden asiantuntija hoitaa kansainvälisyyteen, kehitysyhteistyöhön ja ulkomaalaisiin tutkinto- ja vaihto-opiskelijoihin liittyviä asioita.

Facebook: Kv-asiantuntija Jyy

Suvi Liukkonen

Tapahtumatuottaja vastaa Kampus Kinon elokuvista, Jyrock-festivaalista ja muista JYYn kulttuuririennoista sekä neuvoo tapahtumajärjestämisessä.

Facebook: Tapahtumatuottaja Jyy

Jenni Laitiainen

Viesintäasiantuntija vastaa JYYn viestinnän koordinoinnista ja kehittämisestä, viikkotiedote Jyytisistä, lukuvuosikalenterin taitosta, avajaismessujen järjestämisestä ja ylioppilaskunnan verkkosivuista.

Facebook: Jyy viestintäasiantuntija