Asetu ehdolle edustajistovaaleihin

Kiinnostaako yhteisiin asioihin vaikuttaminen? Asetu ehdolle JYYn edustajistovaaleihin 29.9. klo 12 mennessä.

Suhteellisen vaalitavan takia on suositeltavaa lähteä ehdokkaaksi jonkun olemassa olevan edustajistoryhmän ehdokkaana. Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta, ole yhteydessä sinua kiinnostavan edustajistoryhmään.

Lue lisää edustajistovaaleista

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan päätöksenteosta vastaavat edellisessä edustajistovaaleissa mukana olleet mielipideryhmät, joiden edustajat valitaan edustajiksi ylioppilaskunnan edustajistoon.

Alvarin unioni

Alvarin unioni on Seminaarinmäellä syntynyt, puoluepoliittisesti sitoutumaton JYYn edustajistoryhmä, joka on perustettu lisäämään ylioppilaskunnan päätöksenteon demokraattisuutta ja aktivoimaan lisää opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Tavoitteenamme on saada kaikkien opiskelijoiden ääni kuulumaan ylioppilaskunnassamme. Yli ainejärjestörajojen, tiedekunnista välittämättä, laadusta tinkimättä.

Opiskelijan asema omalla kampuksella ja kansallisesti, koulutuksen maksuttomuus ja saavutettavuus, hyvät opiskeluympäristöt ja ympäristöystävällisyys ovat ydinviestimme.

alvarinunioni.com

Alvarin unionin yhteyshenkilö
Topias Peltonen
tokaeepe@student.jyu.fi

Ota yhteyttä Alvarin unioniin

Alvarin unionin edustajistovaali-info

Jyviva

Jyviva kamppailee tasa-arvon, ympäristön, demokratian ja elävän kulttuurin puolesta JYYssä ja kaikkialla kampuksella. Päätösten takana on aina arvovalintoja, ja siksi tuomme keskusteluun vahvan vihervasemmistolaisen vaihtoehdon.

Edustajistotoiminnan ohella järjestämme mm. leffailtoja, retkiä ja bileitä. Jyvivassa pääsee hengailemaan, oppimaan ja tekemään politiikkaa puolueisiin sitoutumatta. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia, ja mukaan voi tulla niin fuksi kuin jatko-opiskelijakin.

Tervetuloa!

jyviva.wordpress.com

Jyvivan yhteyshenkilö
Milla Tölli
mjtolliw@student.jyu.fi

Ota yhteyttä Jyvivaan

Jyvivan uusien ilta

Jyväskylän keskustaopiskelijat (JOK)

Jyväskylän keskustaopiskelijat, tuttavallisemmin JOK, on yliopisto- ja AMK-politiikasta sekä valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden yhteisö. Pyrimme opiskelumahdollisuuksien parantamiseen ja mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseen opintojen suorittamisessa. Kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin, sekä halu toimia yhdessä paremman huomisen puolesta.

keskustaopiskelijat.fi

Jyväskylän keskustaopiskelijoiden yhteyshenkilö
Iida Hämäläinen
jyvaskyla@kol.fi

Ota yhteyttä Jyväskylän keskustaopiskelijoihin

Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden Uusien ilta

JYYn Demariopiskelijat

JYYn Demariopiskelijat on ryhmä sosialidemokraattisiin arvoihin, kuten tasa-arvoon, solidaarisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sitoutuneita opiskelijoita. Meitä yhdistää halu tehdä ylioppilaskunnasta yhdenvertaisempi, ja kaikkien opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä yhteisö. Tervetuloa mukaamme!

demarinuoret.fi

JYYn Demariopiskelijoiden yhteyshenkilö
Topi Kytölehto
tovikyto@student.jyu.fi

Ota yhteyttä JYYn demariopiskelijoihin

JYYn demariopiskelijoiden uusien ilta Opinkivellä tiistaina 28.9. klo 18.

JYYn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat toimii edustajistossa opiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja joustavien opintomahdollisuuksien puolesta. Haluamme ylioppilaskunnan olevan aktiivinen yhteiskunnallinen toimija edistäen kestävää kehitystä niin kampuksella kuin kaupungissa. Meille tärkeitä periaatteita ovat ihmisten yhdenvertaiset mahdollisuudet, opiskelijoiden kohteleminen yksilöinä ja paikallinen vastuunkanto globaaleista ongelmista. Ajankohtaista menoa voi seurata JYYn Vihreiden Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa lämpimästi mukaan toimintaan!

jyvioni.org

JYYn vihreiden opiskelijoiden yhteyshenkilö
Emmi Pelkonen
emhepelk@student.jyu.fi

Ota yhteyttä JYYn vihreisiin opiskelijoihin

Jyvionin ja JYYn vihreiden uusien ilta

Luonnontieteilijät

Rationaaliseen ajatteluun ja faktoihin perustuvaan päätöksentekoon keskittyvä, puoluepoliittisesti sitoutumaton luonnontieteilijöistä koostuva ryhmä.

luonnontieteilijat.wordpress.com

Luonnontietelilijöiden yhteyshenkilöt
Nella Heikinmäki
nella.k.heikinmaki@student.jyu.fi

Ota yhteyttä Luonnontieteilijöihin

Luonnontieteilijöiden uusien ilta maanantaina 27.9. klo 17 metallin saunan kokoustilassa. Lisätiedot Nella Heikinmäeltä.

Opiskelevat kokoomuslaiset

Opiskelevat kokoomuslaiset edustavat ylioppilaskunnassamme kaikkia opiskelijoita. Teemme sen keskittymällä edistämään konkreettisesti opiskelijan etua niin koulutuspolittiisesti kuin kuntapoliittisesti, huolehtimalla ylioppilaskunnan talouden kestävyydestä sekä tekemällä kestäviä ja kannustavia ympäristöpäätöksiä. Mukaan pääsee erittäin matalalla kynnyksellä, tervetuloa joukkoomme!

kokoomusopiskelijat.fi

Opiskelevien kokoomuslaisten yhteyshenkilö
Konsta Tarnanen
konsta.tarnanen@gmail.com

Ota yhteyttä Opiskeleviin kokoomuslaisiin

Kokoomuslainen uusien ilta!

P&D

P&D on ainejärjestöjen pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Sloganimme ”järjen ääni” mukaisesti P&D ei tee päätöksiä puoluepoliittisten ideologioiden perusteella, vaan ratkaisut tehdään rationaalisen harkinnan pohjalta. Tavoitteenamme on tuoda järjen ääntä ylioppilaskunnan toimintaan. Olemme opiskelijoiden asialla yli ainejärjestörajojen, haalareiden väriin katsomatta. P&D kuuluu Järjestöjen ääni -yhteistyöryhmittymään yhdessä Alvarin Unionin ja Luonnontieteilijöiden, kanssa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

porssidumppi.com

P&D:n yhteyshenkilöt

Emma Laine
emma.s.laine@student.jyu.fi

Noora Lampinen
noora.e.lampinen@student.jyu.fi

Ota yhteyttä P&D:iin

P&D:n uusien (ja vanhojen) ilta!