Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan päätöksenteosta vastaavat edellisessä edustajistovaaleissa mukana olleet mielipideryhmät, joiden edustajat valitaan edustajiksi ylioppilaskunnan edustajistoon.

Alvarin unioni

Alvarin unioni on Seminaarinmäellä syntynyt, puoluepoliittisesti sitoutumaton JYYn edustajistoryhmä, joka on perustettu lisäämään ylioppilaskunnan päätöksenteon demokraattisuutta ja aktivoimaan lisää opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Tavoitteenamme on saada kaikkien opiskelijoiden ääni kuulumaan ylioppilaskunnassamme. Yli ainejärjestörajojen, tiedekunnista välittämättä, laadusta tinkimättä.

Opiskelijan asema omalla kampuksella ja kansallisesti, koulutuksen maksuttomuus ja saavutettavuus, hyvät opiskeluympäristöt ja ympäristöystävällisyys ovat ydinviestimme.

alvarinunioni.com

Alvarin unionin yhteyshenkilö
Topias Peltonen
tokaeepe@student.jyu.fi

JYYn Demariopiskelijat

JYYn Demariopiskelijat on ryhmä sosialidemokraattisiin arvoihin, kuten tasa-arvoon, solidaarisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sitoutuneita opiskelijoita. Meitä yhdistää halu tehdä ylioppilaskunnasta yhdenvertaisempi, ja kaikkien opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä yhteisö. Tervetuloa mukaamme!

demarinuoret.fi

JYYn Demariopiskelijoiden yhteyshenkilö
Anniina Horto
anamsoho@student.jyu.fi

Jyväskylän keskustaopiskelijat (JOK)

Jyväskylän keskustaopiskelijat, tuttavallisemmin JOK, on yliopisto- ja AMK-politiikasta sekä valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden yhteisö. Pyrimme opiskelumahdollisuuksien parantamiseen ja mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseen opintojen suorittamisessa. Kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin, sekä halu toimia yhdessä paremman huomisen puolesta.

keskustaopiskelijat.fi

Jyväskylän keskustaopiskelijoiden yhteyshenkilö
Arttu Laaksonen
laaksonen.arttu@gmail.com

Oikeat opiskelijat (JyKo)

Oikeat opiskelijat edustavat ylioppilaskunnassamme kaikkia opiskelijoita. Teemme sen keskittymällä edistämään konkreettisesti opiskelijan etua niin koulutuspolittiisesti kuin kuntapoliittisesti, huolehtimalla ylioppilaskunnan talouden kestävyydestä sekä tekemällä kestäviä ja kannustavia ympäristöpäätöksiä. Mukaan pääsee erittäin matalalla kynnyksellä, tervetuloa joukkoomme!

kokoomusopiskelijat.fi

Oikeiden Opiskelijoiden yhteyshenkilö
Hilda Järvinen
hilda.e.jarvinen@student.jyu.fi

Jyviva

Jyviva kamppailee tasa-arvon, ympäristön, demokratian ja elävän kulttuurin puolesta JYYssä ja kaikkialla kampuksella. Päätösten takana on aina arvovalintoja, ja siksi tuomme keskusteluun vahvan vihervasemmistolaisen vaihtoehdon.

Edustajistotoiminnan ohella järjestämme mm. leffailtoja, retkiä ja bileitä. Jyvivassa pääsee hengailemaan, oppimaan ja tekemään politiikkaa puolueisiin sitoutumatta. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia, ja mukaan voi tulla niin fuksi kuin jatko-opiskelijakin.

Tervetuloa!

jyviva.wordpress.com

Jyvivan yhteyshenkilö
Akseli Ekola
akseli.f.ekola@student.jyu.fi

JYYn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat toimii edustajistossa opiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja joustavien opintomahdollisuuksien puolesta. Haluamme ylioppilaskunnan olevan aktiivinen yhteiskunnallinen toimija edistäen kestävää kehitystä niin kampuksella kuin kaupungissa. Meille tärkeitä periaatteita ovat ihmisten yhdenvertaiset mahdollisuudet, opiskelijoiden kohteleminen yksilöinä ja paikallinen vastuunkanto globaaleista ongelmista. Ajankohtaista menoa voi seurata JYYn Vihreiden Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa lämpimästi mukaan toimintaan!

jyvioni.org

JYYn vihreiden opiskelijoiden yhteyshenkilöt
Elma Hyöky
elma.s.hyoky@student.jyu.fi

Elina Kärkkäinen
elina.k1.karkkainen@student.jyu.fi

Luonnontieteilijät

Rationaaliseen ajatteluun ja faktoihin perustuvaan päätöksentekoon keskittyvä, puoluepoliittisesti sitoutumaton luonnontieteilijöistä koostuva ryhmä.

luonnontieteilijat.wordpress.com

Luonnontietelilijöiden yhteyshenkilö
Nella Heikinmäki
nella.k.heikinmaki@student.jyu.fi

P&D

P&D on ainejärjestöjen pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Sloganimme ”järjen ääni” mukaisesti P&D ei tee päätöksiä puoluepoliittisten ideologioiden perusteella, vaan ratkaisut tehdään rationaalisen harkinnan pohjalta. Tavoitteenamme on tuoda järjen ääntä ylioppilaskunnan toimintaan. Olemme opiskelijoiden asialla yli ainejärjestörajojen, haalareiden väriin katsomatta. P&D kuuluu Järjestöjen ääni -yhteistyöryhmittymään yhdessä Alvarin Unionin ja Luonnontieteilijöiden, kanssa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

porssidumppi.com

P&D:n yhteyshenkilö
Aku Buckbee
aku.h.buckbee@student.jyu.fi

Ryhmävastaavat 2020

Alvarin unioni

Eetu Aalto
Matti Heikkilä

Jyväskylän keskustaopiskelijat

Joel Saukonoja
Klaara Tapper

Oikeat opiskelijat

Sami Kääriäinen
Olli Tamminen

Jyviva

Akseli Ekola

JYYn vihreät opiskelijat

Elma Hyöky
Elina Kärkkäinen

JYYn Demariopiskelijat

Anniina Horto
Topi Kytölehto

Luonnontieteilijät

Jenni Heikkilä
Miikael Saksman

P&D

Kristiina Kronholm