Kehitysyhteistyösektorin toiminta keskittyy valiokunnan aktiviteetteihin sekä JYYn kehitysyhteistyöprojekteihin.  Kehitysyhteistyöstä ja globaaleista kysymyksistä kiinnostuneet tapaavat kehy-valiokunnassa. Kaikille kiinnostuneille avoin valiokunta edistää jäsenistön tietämystä kehitysyhteistyöstä ja globaalista vastuusta ja järjestää kehitysyhteistyöhön liittyviä tapahtumia ja toimintaa.

Kehitysyhteistyövaliokunta

Valiokunta vastaa JYYn tukemien kehitysyhteistyöhankkeiden tiedottamisesta ja tukemisesta. Tällä hetkellä JYY tukee jyväskyläläisen kehitys- ja kulttuuriyhdistys Aurora Borealis ry:n tekemää työtä Nepalin Loo Nivan kylässä paikallisten nuorten koulunkäynnin edistämiseksi. JYYn kehitysyhteistyötä voi tukea ostamalla kehy-lounaslippuja Ilokiven lounasravintolasta tai maksamalla JYYn vapaaehtoisen kehitysyhteistyömaksun jäsenmaksun yhteydessä.

Kehy-valiokunta koordinoi myös Reilu Yliopisto -hanketta, jonka tavoitteena on ylläpitää Jyväskylän yliopiston Reilun korkeakoulun arvonimi ja edistää Reilun kaupan näkyvyyttä yliopistoyhteisössä.

Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki monikulttuurisesta toiminnasta kiinnostuneet ja tasa-arvoisemmasta maailmasta haaveilevat.

Valiokunnan henkilöt 2020

Martta Liukkonen
puheenjohtaja
martta.a.liukkonen@student.jyu.fi

Gustavo Orellana Díaz
sihteeri
gustavo.orellanadiaz@gmail.com

Jenni Heikkilä
JYYn hallituksen kehitysyhteistyövastaava
jenni.heikkila@jyy.fi

Kehitysyhteistyökoordinaattorit

Martta Liukkonen ja Mona Vanhanen
jyy.dev.coop.project@gmail.com


Sähköpostilista: kehy-lista@lists.jyu.fi
Facebook-ryhmä: JYY Subcommittee for Development Co-operation
Facebook-sivu: JYY Subcommittee for Development Co-operation

Kehitysyhteistyövaliokunnan pöytäkirjat