Kehitysyhteistyöstä kiinnostuneet tapaavat kehy-valiokunnassa. Valiokunta edistää jäsenistön tietämystä kehitysyhteistyöstä, järjestää kehitysyhteistyöviikkoa, teemapäiviä, elokuvailtoja, sekä maistattaa Reilun kaupan tuotteita.

Valiokunta vastaa myös JYYn oman kehitysyhteistyöhankkeen tiedotuksesta ja tukemisesta Intian Rajasthanissa. Maaliskuussa 2010, yhdessä intialaisen kansalaisjärjestö Bal Rashmi Societyn kanssa, käynnistyneen hankkeen tavoitteena on lisätä erityisesti naisten tietoisuutta heille kuuluvista oikeuksista, kannustaa lapsia koulunkäyntiin sekä voimaannuttaa koko kyläyhteisöä erilaisten aktiviteettien keinoin. Hanketta voi tukea ostamalla kehy-lounaan Ilokivessä tai maksamalla JYYn vapaaehtoisen kehy-maksun jäsenmaksun yhteydessä.

Kehy-valiokunta koordinoi Reilu Yliopisto -hanketta, jonka tavoitteena on ylläpitää Jyväskylän yliopiston Reilun korkeakoulun arvonimi ja edistää Reilun kaupan näkyvyyttä yliopistoyhteisössä.

Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki monikulttuurisesta toiminnasta kiinnostuneet ja tasa-arvoisemmasta maailmasta haaveilevat.

 

Lähde mukaan kehitysyhteistyövaliokuntaan

Ota yhteyttä kehy-valiokunnan toimihenkilöihin, liity sähköpostilistalle ja Facebook-ryhmiin. Tutustu myös aiempien kokouksien pöytäkirjoihin

Valiokuntaan