Ylioppilaskunnan liikuntatoiminnan ideoinnista ja toteuttamisesta vastaa JYYn liikuntavaliokunta, joka järjestää muun muassa erilaisia liikuntapäiviä, kursseja ja retkiä. JYYn liikuntavaliokunnassa saa  myös tietoa JYYn järjestämis- ja osallistumisavustuksien liikuntanäkökulmasta. Avustukset on tarkoitettu ainejärjestöjen ja muiden JYYn piirissä toimivien järjestöjen tapahtumien järjestämiseen sekä tapahtumiin tai kilpailuihin osallistumiseen.

Liikuntavaliokunta

Liikuntavaliokunta toimii järjestämällä noin kerran kuussa kokouksen, jossa kaikki liikunnasta kiinnostuneet ylioppilaskunnan jäsenet kokoontuvat ideoimaan erilaisia liikuntatapahtumia sekä keskustelemaan liikunnasta, liikuntatarjonnasta, urheilusta ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Valiokuntatoiminta ei sitouta mihinkään, voit olla mukana kokouksissa satunnaisesti, tai voit olla mukana jokaisessa kokouksessa ja olla mukana vapaaehtoisena liikuntatapahtumissa. Valiokuntatoiminta on siis hyvin joustavaa ja perustuu kokouksissa käyvien omaan innokkuuteen. Valiokunta antaa kuitenkin mahdollisuuden vaikuttaa, esimerkiksi jos mielestäsi yliopiston tai ylioppilaskunnan liikuntatoiminnasta puuttuu jotain, kannattaa asiasta kertoa mukaville ja liikunnallisilla intresseillä varustetuille ihmisille, joita löytyy liikuntavaliokunnasta.

Valiokunnan henkilöt 2019

Soila Joutsalainen
puheenjohtaja
soila.k.joutsalainen@student.jyu.fi

Tuomas Suolahti
sihteeri
tuomas.t.w.suolahti@student.jyu.fi

Nella Heikinmäki
JYYn hallituksen liikuntavastaava
nella.heikinmaki@jyy.fi

Juulia Saukkonen
sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi
+358 50 307 0540

Liikuntavaliokunnan pöytäkirjat


Sähköpostilista: liikunta-lista@lists.jyu.fi