Kiinnostaako yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset? Onko sinulla ideoita kehittää opiskelijoiden hyvinvointi- ja terveyspalveluita? Haluaisitko olla mukana järjestämässä opiskelijoiden yhteisiä hyvinvointitapahtumia ja -tempauksia?

JYYn hyvinvointisektori tekee jatkuvaa työtä opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Työtä tehdään tiiviisti yhteistyössä ainejärjestöjen sosiaalipoliittisten- ja liikuntavastaavien kanssa. Mukaan vaikuttamaan ja ideoimaan pääsee kuka vain hyvinvointiasioista kiinnostunut opiskelija!

Hyvinvointisektorin teemoja ovat:
Asuminen, liikunta, terveys, toimeentulo sekä yhdenvertaisuus ja tasa-arvo.

Hyvinvointivaliokunta

Hyvinvointivaliokunta järjestää myös erilaisia tapahtumia, tempauksia, keskustelutilaisuuksia yms, jotka edistävät opiskelijoiden hyvinvointia. Valiokunnassa pääsee siis myös ideoimaan ja tekemään. Valiokunnan kokouksiin on tervetulleita kaikki JYYn jäsenet. Valiokuntatoiminta on hyvin joustavaa ja perustuu kokouksissa käyvien omaan innokkuuteen. Valiokunta antaa mahdollisuuden vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviin asioihin.

Valiokunta kokoustaa noin kerran kuussa.  JYY valvoo ennen kaikkea opiskelijoiden etua, ja siksi hyvinvointivaliokunnan tietoon kannattaa tuoda sellaiset asiat, jotka pännivät ja vaikuttavat negatiivisesti opiskelijoiden hyvinvointiin.

Hyvinvointikunnan materiaalipankki

Hyvinvointisektorin toimijat 2021

Karoliina Salin
Hyvinvointivaliokunnan puheenjohtaja

Sara Lammi
Hyvinvointivaliokunnan sihteeri

Juulia Saukkonen
Sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi
050 307 0540

Elina Kärkkäinen
JYYn hallituksen sosiaalivastaava
elina.karkkainen@jyy.fi

 

Valiokunnan pöytäkirjat

 

 


Tervetuloa mukaan hyvinvointivaliokuntaan! Liittymällä sopo-listalle saat kokousten esityslistat ja pöytäkirjat sekä tietoa opiskelijan sosiaalipoliittisiin asioihin!

Facebook-ryhmä: JYYn hyvinvointivaliokunta