Sosiaalivaliokunta on valjastettu toimimaan erityisesti asumiseen, terveyteen, toimeentuloon, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviin sosiaalipoliittisiin sekä opiskelijan arkeen liittyviin kysymyksiin keskittyen. Sosiaalivaliokunta toimii kokoustamalla noin kerran kuussa. Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki JYYn jäsenet, jotka ovat kiinnostuneet sosiaaliasioista, arjen tai vaikkapa yhteiskunnan tasolla. Sosiaalivaliokunnassa on suositeltavaa tuoda esiin erilaisia epäkohtia ja osoittaa huolensa sekä toimia edistäen opiskelijoiden hyvinvointia. JYY valvoo ennen kaikkea opiskelijoiden etua, ja siksi sosiaalivaliokunnan tietoon kannattaa tuoda sellaiset asiat, jotka pännivät ja vaikuttavat negatiivisesti opiskelijoiden hyvinvointiin.

Sosiaalivaliokunta

Sosiaalivaliokunta järjestää myös erilaisia tapahtumia, tempauksia, keskustelutilaisuuksia yms, jotka edistävät opiskelijoiden hyvinvointia. Valiokunnassa pääsee siis myös ideoimaan ja tekemään. Valiokunnan kokouksiin kaivataan aina uusia osallistujia, eikä kokouksissa käyminen velvoita tai sitouta osallistujia mihinkään, mikäli niin ei halua. Valiokuntatoiminta on hyvin joustavaa ja perustuu kokouksissa käyvien omaan innokkuuteen. Valiokunta antaa kuitenkin mahdollisuuden vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviin asioihin.

Sosiaalivaliokunnan materiaalipankki

Valiokunnan henkilöt 2019

Aino Rytkönen
Sosiaalivaliokunnan puheenjohtaja
aino.k.l.rytkonen@student.jyu.fi

Matti Heikkilä
Sosiaalivaliokunnan sihteeri
matti.j.heikkila@student.jyu.fi

Juulia Saukkonen
sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi
050 307 0540

Markus Kulmala
JYYn hallituksen sosiaalivastaava
markus.kulmala@jyy.fi

Katriina Tikanmäki
JYYn hallituksen sosiaalivastaava
katriina.tikanmaki@jyy.fi

Juulia Saukkonen
sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi
050 307 0540

Sosiaalivaliokunnan pöytäkirjat

 


Tervetuloa mukaan sosiaalivaliokuntaan! Liittymällä sopo-listalle saat kokousten esityslistat ja pöytäkirjat sekä tietoa opiskelijan sosiaalipoliittisiin asioihin!

Facebook-ryhmä: JYYn sosiaalivaliokunta