Liikuntatutor

Liikuntatutorilta edellytetään omaa innokkuutta ja motivaatiota liikkumiseen. Huippu-urheilija tai personal trainer ei todellakaan tarvitse olla, sillä riittää, että liikuntaa tuo sinulle niin paljon iloa, että haluat tartuttaa tuota samaa riemua myös muihin. Reippaus, rohkeus ja rentous ovat myös valtteja, sillä niiden avulla saa kannustettua fukseja liikkumaan ja toiminta on innostavaa!

Liikuntatutor toimii lukukauden 2017-2018 ajan kannustaen fukseja liikkumaan. Liikuntatutorin odotetaan osallistuvan 26.4. pidettävään liikuntatutoreiden koulutusiltapäivään. Liikuntatutor sitoutuu edistämään liikuntatutortoiminnan tavoitteita ja järjestämään niiden mukaista toimintaa. Liikuntatutorin tulee kirjoittaa pienimuotoinen raportti toiminnasta lukuvuoden päätteeksi.

Uusia liikuntatutoreita haetaan taas keväällä 2018!

Liikuntatutorina sinut koulutetaan tehtävääsi JYYn toimesta, saat Yliopistoliikunnan liikuntatarran, liikuntatarjouksia, pääset ilmaiseksi JYYn järjestämiin liikuntatapahtumiin sekä osallistumaan vuoden aikana kahteen vain liikuntatutoreille tarkoitettuun liikunnalliseen tapahtumaan.

Liikuntatutoriksi voi hakea yliopiston tutorhaun yhteydessä 10.3 mennessä. Liikuntatutoriksi voi hakea Korpissa samalla tutorhakulomakkeella kuin tutoriksi hakiessa. Lomakkeeseen sinun tulee vain merkitä mikäli olet kiinnostunut toimimaan liikuntatutorina lukuvuonna 2017-2018. Lomakkeen yhteydessä kannnattaa myös perustella miksi juuri sinut tulisi valita tähän liikkuvaan ja innokkaaseen tehtävään!