Löydä kotisi Kortepohjan ylioppilaskylästä

JYYn omistama Kortepohjan ylioppilaskylä on 2000 ihmisen koti. JYY tarjoaa kyläläisille erilaisia palveluita, joiden ansiosta asuminen Kortepohjassa on helppoa ja hauskaa. Kortepohjalaisena pääset osaksi suurta opiskelijoiden asuinyhteisöä ja koet urbaania kylätunnelmaa.

Kortepohjan ylioppilaskylän olemassaolon tärkein tarkoitus on pysynyt samana jo vuosikymmeniä: JYY pitää huolta omiensa asumismahdollisuuksista eli tarjoaa edullisia asuntoja yliopiston opiskelijoille läheltä kampuksia.

Palvelut lähellä

Jyväskylän keskustasta muutaman kilometrin päässä sijaitsevassa Kortepohjan kaupunginosassa ovat kaikki tarvitsemasi palvelut lähelläsi. Ruokakaupat ovat aivan nurkan takana, monipuoliset harrastusmahdollisuudet naapurissa ja bussipysäkit vieressä. Kortepohja onkin hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden kaupunginosa!

Tutustu Kortepohjan asuntoihin!

Kortepohjan ylioppilaskylän ikoniset tornitalot ja MNOP-kortteli edustavat 70-luvun arkkitehtuuria tyylipuhtaimmillaan. Edullista kimppa-asumista ja oman yksiön rauhaa tarjoavat talot kuuluvat Kortepohjan tunnetuimpiin rakennuksiin.

 

Kortepohjan ylioppilaskylän asuntokannasta 60 % on rakennettu tai peruskorjattu 2000-luvulla. Uusien ja uusittujen talojen mukavuudet tuovat opiskelija-asumiseen arjen luksusta ja hyvinvointia.

JYYn toimitilat Vehkakuja 2

Soihtu Vehkakujalla voit asua valmistumisen jälkeenkin

Vehkakuja 2:ssa Savelan kaupunginosassa sijaitsee JYYn omistama, kolmen kerrostalon muodostama Soihtu Vehkakujan kohde, jonka asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan toimivia ja valoisia yksiöitä sekä viihtyisiä kaksioita.

Monipuoliset lähipalvelut, loistavat ulkoilumaastot ja hyvät kulkuyhteydet lisäävät asuinalueen viihtyisyyttä. Vehkakujalta pyöräilet hujauksessa keskustaan tai lähdet ulkoilemaan Laajavuoren maastoihin. Soihtu Vehkakuja on asumisen arvoinen kohde, jota asukkaamme suosittelevat varmasti!

Hallinnollisesti Soihtu Vehkakuja on JYYn omistama vuokrataloyhtiö, jossa voivat asua kaikki eri-ikäiset ihmiset riippumatta opiskelijastatuksesta tai työelämään siirtymisen vaiheesta. Vehkakuja 2 palveleekin esimerkiksi vastavalmistunutta opiskelijaa, joka haluaa vielä nauttia JYYn luotettavuudesta vuokranantajana.

Tutustu Soihtu Vehkakujan asuntoihin

 

Asukkaiden yhteydenottokanavat

Oletko jo asukkaamme? Asiointi on helppoa Soihdun omilla nettisivuilla!