Huoltamo

Huoltamo on luterilainen jumalanpalvelusyhteisö, jonka ytimenä on Huoltamo-messu. Haluamme toteuttaa jumalanpalvelusta aidosti yhteisöllisellä tavalla. Messu pidetään kerran kuukaudessa Neulaskodilla Keljonkankaalla.

Jyväskylän NNKY

Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys on kansainvälinen ekumeeninen naisjärjestö. Järjestämme sekä hengellistä että sekulaarista harrastustoimintaa: pohditaan syntyjä syviä, järjestään retriittejä ja kursseja – mitä vain haluamme!

Jyväskylän OPKO

Jyväskylän OPKO järjestää keväisin ja syksyisin opiskelijailtoja, joihin kaikki opiskelijat ovat tervetulleita. Illat koostuvat mukavasta yhdessäolosta, hengellisestä opetuksesta, keskustelusta, rukouksesta ja iltapalasta. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta järjestää vuoden jokaisena viikkona messuja ja muuta mukavaa 14 kirkolla eri puolilla kaupunkia. Mainio tietolähde on kristillisen opiskelijatoiminnan kalenteri Parikalaa.net.

Jyväskylän Vapaaseurakunta

Olitpa iloinen tai surullinen, täynnä kysymyksiä tai vain etsit kotia, Urban Lightissa on paikka sinulle. Rokkaavan raikkaat ja kotoisan rennot illat joka torstai klo 19. Interpretation in English.

Kansanlähetyksen opiskelijat ja nuoret aikuiset

Kansanlähetys on kirkon lähetysjärjestö. Järjestämme opiskelijoille ja nuorille aikuisille tarkoitettuja Kolme kohtaamista -iltoja maanantaisin klo 18:30 Lähetyskodilla (Kauppak. 13). Tule mukaan kohtaamaan itsesi, lähimmäisesi ja Jumalasi.

Kansan Raamattuseuran opiskelijat

Kansan Raamattuseura on kirkon palvelujärjestö. Opiskelijaillat tiistaisin klo 19 Sanan Kulmalla (Sohwia vastapäätä). Haluamme tarjota rentoa kristillistä opiskelijatoimintaa, jossa Jeesus on toiminnan ydin. Tule kokemaan yhteyttä Yhdessä!

KohtaamisPaikka

Meillä ihmisillä on tarve kohdata toisiamme. Meillä on myös tarve kohdata Jumala. Näitä kohtaamisia varten on KohtaamisPaikka, Jyväskylän seurakunnan yhteydessä toimiva jumalanpalvelusyhteisö.

Lumina Campus ry

Lumina Campus on opiskelijoiden oma kampusyhteisö. Lumina hehkuu kristillistä kulttuuria, mutta kutsuu mukaan jokaisen maailmankatsomukseen ja seurakuntataustaan katsomatta. Kansainvälinen, yhteisöllinen ja keskusteleva. Tule mukaan!