Huoltamo

Huoltamo on luterilainen jumalanpalvelusyhteisö, jonka ytimenä on Huoltamo-messu. Haluamme toteuttaa jumalanpalvelusta aidosti yhteisöllisellä tavalla. Messu pidetään kerran kuukaudessa Neulaskodilla Keljonkankaalla.

Jyväskylän NNKY

Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys on kansainvälinen ekumeeninen naisjärjestö. Järjestämme sekä hengellistä että sekulaarista harrastustoimintaa: pohditaan syntyjä syviä, järjestään retriittejä ja kursseja – mitä vain haluamme!

Jyväskylän OPKO

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua! Opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tervetuloa mukaan – opiskelijaillat torstaisin!

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta järjestää vuoden jokaisena viikkona messuja ja muuta mukavaa 14 kirkolla eri puolilla kaupunkia. Mainio tietolähde on kristillisen opiskelijatoiminnan kalenteri Parikalaa.net.

Jyväskylän Vapaaseurakunta

Olitpa iloinen tai surullinen, täynnä kysymyksiä tai vain etsit kotia, Urban Lightissa on paikka sinulle. Rokkaavan raikkaat ja kotoisan rennot illat joka torstai klo 18. Interpretation in English.

Kansanlähetyksen opiskelijat ja nuoret aikuiset

Kansanlähetys on kirkon lähetysjärjestö. Järjestämme opiskelijoille ja nuorille aikuisille tarkoitettuja Kolme kohtaamista -iltoja maanantaisin klo 18:30 Lähetyskodilla (Kauppak. 13). Tule mukaan kohtaamaan itsesi, lähimmäisesi ja Jumalasi.

Hehku

Olemme lämminhenkinen yhteisö opiskelijoille ja nuorille aikuisille Jyväskylän alueella. Toimintamme on rentoa, hengellistä ja avointa. Uskomme, että Jumala on tarkoittanut kristinuskon joukkuelajiksi. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään lahjasi ja ottamaan ne käyttöösi. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

KohtaamisPaikka

Meillä ihmisillä on tarve kohdata toisiamme. Meillä on myös tarve kohdata Jumala. Näitä kohtaamisia varten on KohtaamisPaikka, Jyväskylän seurakunnan yhteydessä toimiva jumalanpalvelusyhteisö.

Lumina Campus ry

Lumina Campus on opiskelijoiden oma kampusyhteisö. Lumina hehkuu kristillistä kulttuuria, mutta kutsuu mukaan jokaisen maailmankatsomukseen ja seurakuntataustaan katsomatta. Kansainvälinen, yhteisöllinen ja keskusteleva. Tule mukaan!