Changemaker

Tervetuloa mukaan Kirkon ulkomaanavun nuortenverkostoon, jossa keskitymme globaalin vastuun kysymyksiin ja kampanjoimme vaihtuvin teemoin maailman muuttamiseksi. Kokoonnumme joka toinen viikko.

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat

Jyvioni yhdistää nuoria ja opiskelijoita, joilla on visio vihreille arvoille perustuvasta yhteiskunnasta ja halu vaikuttaa. Ajankohtaisen keskustelun ja politikoinnin ohella järjestämme myös vapaamuotoisempaa toimintaa hyvän ruuan ja hauskanpidon merkeissä. Tule toimimaan paremman maailman puolesta!

Jyviva

Jyviva toimii edustajistoryhmän lisäksi laajemmin opiskelijoiden yhteisenä vaikuttamiskanavana järjestäen keskusteluiltoja, lukupiirejä ja muuta toimintaa.

Jyväskylän Eurooppanuoret

Jyväskylän Eurooppanuoret ry (JEN ry) on Eurooppanuoret ry:n paikallinen jäsenyhdistys, joka toimii Jyvässeudulla kansainvälisten ja erityisesti eurooppalaisten asioiden parissa. JEN on poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Järjestömme on väylä Jyväskyläläisille nuorille saada tietoa ja keskustella Eurooppa- ja EU-asioista.

Jyväskylän Keskustaopiskelijat

Jyväskylän Keskustaopiskelijat, tuttavallisemmin JOK, on yliopisto- ja AMK-politiikasta sekä valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden yhteisö. Jäseniämme yhdistää vahva usko mahdollisuuksien tasa-arvoon ja sivistykseen, sekä halu toimia yhdessä paremman huomisen puolesta. Tule mukaan!

Jyväskylän Kokoomusopiskelijat

Jyväskylän Kokoomusopiskelijat ry on kokoomuslaisista opiskelijoista muodostuva yhdistys, joka kuuluu Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkuntaan. Toimintakenttäämme kuuluvat JYY, Jamko, Kokoomus Jyväskylässä, Jyväskylän kaupunki, Tuhatkunta ja kokoomus puolueena. Emme ole etujärjestö vaan katsomme asioita laajempina kokonaisuuksina opiskelijan näkökulmasta. Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme!

Jyväskylän Opiskelijoiden Pohjola-Norden – JOPNO

Olemme pieni mutta vauhdikas opiskelijayhdistys, joka toivottaa tervetulleiksi kaikki pohjoismaisuudesta kiinnostuneet! Jopno tarjoaa smørrebrødejä, salmiakkia, leffailtoja ja paljon muuta. Jos yhteistyö pohjoismaisessa hengessä innostaa, KOM MED!

Jyväskylän SETA

Seta on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien etu- ja virkistysjärjestö. Avoimet ovet torstaisin Mataralla. Vertaistukiryhminä toimivat mm. aseksuaali,- trans-, ja lautapeliryhmät sekä opiskelijaryhmä Pinko.

Jyväskylän YK-yhdistys

Jyväskylän YK-yhdistys edistää ja tekee tunnetuksi Yhdistyneiden Kansakuntien päämääriä ja tavoitteita opiskelijoiden keskuudessa.

Jyyn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa toimiva, vihreään arvomaailmaan nojaava edustajistoryhmä. Työskentelemme opiskelijan hyvinvoinnin ja ympäristöystävällisen kampuksen puolesta.

Keski-Suomen Vasemmistonuoret

Vasemmistonuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka keskeiset arvot ovat mm. demokratia, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo. Edistämme näitä arvoja myös Jyväskylässä järjestämällä monenlaista toimintaa, mm. keskustelu- ja koulutustilaisuuksia sekä vaikuttamalla paikallispolitiikassa. Tule mukaan!

MLL Järvi-Suomen piiri

Ole pienen puolella! Tule vapaaehtoiseksi: kaveriksi lapselle tai nuorelle, kerhonohjaajaksi, perhekummiksi, tukihenkilöksi, lastenhoitotoimintaan hoitajaksi. Lue lisää nettisivuiltamme!

Naisten Pankki Jyväskylä

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Tule mukaan Jyväskylän paikallistoimintaan ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia.

Oikeutta eläimille

Oikeutta eläimille on vuonna 1995 perustettu eläinten oikeuksia ajava ruohonjuuritason järjestö. Mukaan toimintaan voivat tulla kaikki yhdistyksen päämääriä ja toimintatapoja kannattavat ihmiset. Ota yhteyttä: jyvaskyla@oikeuttaelaimille.fi

Paremmin yhdessä ry

Paremmin Yhdessä ry:n Opitaan yhdessä -toiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa autetaan maahan muuttaneita nuoria aikuisia ja aikuisia kotitehtävien teossa ja kokeisiin valmistautumisessa. Ryhmä järjestetään Monikulttuurikeskus Gloriassa joka tiistai, keskiviikko ja torstai kello 15-17 ja siellä voi käydä esimerkiksi kerran viikossa tai kerran kuussa – silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Piraattinuoret

Olemme Suomen vapaamielisin ja arvoliberaalein poliittinen nuorisojärjestö. Piraattinuorten politiikan lähtökohtana ovat yksilönvapaudet. Teemme Piraattipuolueen nuorisotyötä: Poliittisen kansalaistoiminnan lisäksi tapaamme liikunnan, kulttuurin ja hauskanpidon merkeissä.

SPR Veripalvelu

SPR Veripalvelu toimii osana auttamisen ketjua ja mahdollistaa sen, että potilaat saavat tarvitsemansa verituotteet. Verenluovutus on tärkeä osa suomalaista terveydenhuoltoa. Vuosittain noin 50 000 isoa ja pientä potilasta tarvitsee verensiirtohoitoa ja vapaaehtoisten luovuttajien apua. Jokainen verenluovuttaja on hengenpelastaja. Tule ojentamaan auttava kätesi!

UN Womenin Jyväskylän paikallistoimikunta

YK:n tasa-arvojärjestön tavoitteena on saavuttaa maailma, jossa on yhtä arvokasta syntyä tytöksi kuin pojaksi – jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Paikallitoimikunnan tarkoitus on tukea UN Womenia tässä tavoitteessa, päätehtävinään varainkeruu ja tiedotus.