Changemaker

Tervetuloa mukaan Kirkon ulkomaanavun nuortenverkostoon, jossa keskitymme globaalin vastuun kysymyksiin ja kampanjoimme vaihtuvin teemoin maailman muuttamiseksi. Kokoonnumme joka toinen viikko.

Jyvioni – Jyväskylän vihreät nuoret ja opiskelijat

Jyvioni yhdistää nuoria ja opiskelijoita, joilla on visio vihreille arvoille perustuvasta yhteiskunnasta ja halu vaikuttaa. Ajankohtaisen keskustelun ja politikoinnin ohella järjestämme myös vapaamuotoisempaa toimintaa hyvän ruuan ja hauskanpidon merkeissä. Tule toimimaan paremman maailman puolesta!

Jyviva

Jyviva toimii edustajistoryhmän lisäksi laajemmin opiskelijoiden yhteisenä vaikuttamiskanavana järjestäen keskusteluiltoja, lukupiirejä ja muuta toimintaa.

Jyväskylän Eurooppanuoret

Ajankohtaisia EU-teemoja ja tapahtumia, viini-iltoja, yhteistyötä kansallisessa ja kansainvälisessä mittakaavassa sekä loistavaa seuraa! Näitä tarjoaa nuorekas ja ajan hermolla oleva poliittisesti sitoutumaton järjestömme, joka toivottaa jokaisen lämpimästi mukaan toimintaan!

Jyväskylän Keskustaopiskelijat

Jyväskylän Keskustaopiskelijat, tuttavallisemmin JOK, on yliopisto- ja AMK-politiikasta sekä valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden yhteisö. Jäseniämme yhdistää vahva usko mahdollisuuksien tasa-arvoon ja sivistykseen, sekä halu toimia yhdessä paremman huomisen puolesta. Tule mukaan!

Jyväskylän Kokoomusopiskelijat

Jyväskylän Kokoomusopiskelijat ry on kokoomuslaisista opiskelijoista muodostuva yhdistys, joka kuuluu Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkuntaan. Toimintakenttäämme kuuluvat JYY, Jamko, Kokoomus Jyväskylässä, Jyväskylän kaupunki, Tuhatkunta ja kokoomus puolueena. Emme ole etujärjestö vaan katsomme asioita laajempina kokonaisuuksina opiskelijan näkökulmasta. Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme!

Jyväskylän Opiskelijoiden Pohjola-Norden – JOPNO

Olemme pieni mutta vauhdikas opiskelijayhdistys, joka toivottaa tervetulleiksi kaikki pohjoismaisuudesta kiinnostuneet! Jopno tarjoaa smørrebrødejä, salmiakkia, leffailtoja ja paljon muuta. Jos yhteistyö pohjoismaisessa hengessä innostaa, KOM MED!

Jyväskylän SETA

Seta on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien etu- ja virkistysjärjestö. Avoimet ovet torstaisin Mataralla. Vertaistukiryhminä toimivat mm. aseksuaali,- trans-, ja lautapeliryhmät sekä opiskelijaryhmä Pinko.

Jyväskylän YK-yhdistys

Jyväskylän YK-yhdistys edistää ja tekee tunnetuksi Yhdistyneiden Kansakuntien päämääriä ja tavoitteita opiskelijoiden keskuudessa.

Keski-Suomen Vasemmistonuoret

Vasemmistonuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka keskeiset arvot ovat mm. demokratia, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo. Edistämme näitä arvoja myös Jyväskylässä järjestämällä monenlaista toimintaa, mm. keskustelu- ja koulutustilaisuuksia sekä vaikuttamalla paikallispolitiikassa. Tule mukaan!

MLL Järvi-Suomen piiri

Ole pienen puolella! Tule vapaaehtoiseksi: kaveriksi lapselle tai nuorelle, kerhonohjaajaksi, perhekummiksi, tukihenkilöksi, lastenhoitotoimintaan hoitajaksi. Lue lisää nettisivuiltamme!

Naisten Pankki Jyväskylä

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Tule mukaan Jyväskylän paikallistoimintaan ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia.

Oikeutta eläimille

Oikeutta eläimille on vuonna 1995 perustettu eläinten oikeuksia ajava ruohonjuuritason järjestö. Mukaan toimintaan voivat tulla kaikki yhdistyksen päämääriä ja toimintatapoja kannattavat ihmiset. Ota yhteyttä: jyvaskyla@oikeuttaelaimille.fi

Piraattinuoret

Olemme Suomen vapaamielisin ja arvoliberaalein poliittinen nuorisojärjestö. Piraattinuorten politiikan lähtökohtana ovat yksilönvapaudet. Teemme Piraattipuolueen nuorisotyötä: Poliittisen kansalaistoiminnan lisäksi tapaamme liikunnan, kulttuurin ja hauskanpidon merkeissä.

SPR Campus osasto

SPR Campus osasto kuuluu maailman suurimpaan humanitaariseen avustusjärjestöön, kansainväliseen Punaiseen Ristiin. Campus on Jyväskylän korkeakouluopiskelijoiden osasto, jonka toimintaan kuuluvat paikalliset avustusprojektit, humanitaarinen oikeus, henkinen tuki sekä kansainvälisyys. Tervetuloa!

UN Womenin Jyväskylän paikallistoimikunta

YK:n tasa-arvojärjestön tavoitteena on saavuttaa maailma, jossa on yhtä arvokasta syntyä tytöksi kuin pojaksi – jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. Paikallitoimikunnan tarkoitus on tukea UN Womenia tässä tavoitteessa, päätehtävinään varainkeruu ja tiedotus.