Jyväskylä Renegades

Renegades on Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden amerikkalaisen jalkapallon joukkue, joka tarjoaa mahdollisuuden matalan kynnyksen lajikokeiluun. Seura osallistuu talvisin pelattavaan korkeakoulujenkkifutiksen SM-sarjaan.

Jyväskylä Rugby Club

JRC on hurja joukko nuoria ja vähemmän nuoria miehiä ja naisia, jotka ovat kaikki jossain vaiheessa elämäänsä huomanneet rugbyn olevan maailman hienoin urheilulaji. Rugby on nimenomaan joukkuelaji, kentällä ja sen ulkopuolella. Tule ihmeessä kokeilemaan, se sopii ihan kaikille!

Jyväskylän Kylteriveljet ry

Jyväskylän kylteriveljet tarjoaa nykyisille ja entisille opiskelijoille matalalla kynnyksellä mahdollisuuden harrastaa futsalia, salibandya ja jääkiekkoa mahtavassa porukassa. JKV on nuori urheiluseura, joka on kovaa vauhtia kasvattamassa toimintaansa.

Liikunnan Riemu

Liikunnan Riemu on vuonna 2011 perustettu yli 300 jäsenen opiskelijaurheiluseura, jolla on toimintaa noin 15 eri urheilulajissa. Seuran tarkoituksena on tarjota opiskelijoille, henkilökunnalle ja alumneille yhteisöllistä toimintaa ja mahdollisuuksia toteuttaa omia urheiluharrastuksiaan.

Jyväskylän GAA

Tervetuloa mukaamme pelaamaan perinteistä irlantilaista gaelic footballia! Jyväskylä GAA harjoittelee kerran viikossa, ja pelaa pelejä kotimaassa, sekä matkustaa kerran vuodessa pohjoismaiseen turnaukseen. Kaikki sukupuolesta tai urheilutaustasta huolimatta ovat tervetulleita mukaan.

Jyväskylän opiskelevat partiolaiset

JOPA retkeilee ja ulkoilee reipashenkisesti. Yhdessä tehdään monenlaista mukavaa mm. vaellusten, kämppäretkien, ruoka-, nuotio- ja lautapeli-iltojen merkeissä. Partiotaustaa ei tarvitse olla, joten kaikki mukaan! Tutustu toimintaan sivuillamme!

Jyväskylän akateemiset reservinupseerit

JARU on Jyväskylän opiskelijoiden oma reserviläisyhdistys. Yhdistys tarjoaa monipuolista ja vauhdikasta toimintaa sukupuoleen ja sotilasarvoon tai -arvottomuuteen katsomatta.

Kala ja kulaus

Kala ja Kulaus on Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kalastusseura. Yhdistys järjestää erilaisia kalastureissuja, sauna- ja hengailuiltoja, pienimuotoista kisailua sekä kalastukseen liittyviä kursseja. Kaikki kalastuksesta ja eräjormailusta kiinnostuneet, konkarit ja aloittelijat ovat tervetulleita.

Kortepohjan Suunnistajat

Mikä on Kortsu? Kortepohjan Suunnistajat on poikkitieteellinen akateeminen suunnistuskerho, yhdistämme suunnistushenkiset opiskelijat Jyväskylässä. Toimintaamme kuuluvat kuukausittain järjestettävä KortSu-cup ja saunailta, kerran viikossa meillä on salivuoro sekä mm. futisvuoroja ynnä muuta mukavaa.