Best Buddies -kaveritoiminta

Best Buddies -kaveritoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa kehitysvammainen ja vammaton nuori yhdistetään tasavertaiseen kaveruuteen. Kaveruus on määräaikaista, maksutonta ja rentoa hengailua. Järjestämme myös kaikille avoimia tapahtumia. Ryhdy kaveriksi täyttämällä kaverilomake nettisivuillamme.

Jyväskylä Debate Society

Jyväskylä Debate Society is a group of enthusiastic people who meet once a week to debate complex questions of topical interest in the British Parliamentary format. We welcome everyone interested in discussing contemporary issues, or who just enjoys arguing, to join in and have a good time! Debates are held in English, so join in as well if you just wish to improve your language skills.

Jyväskylä Entrepreneurship Society ry

JES eli Jyväskylä Entrepreneurship Society on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. Tarjoamme muun muassa puhujatapahtumia, workshopeja, inspiraatiota ja mahdollisuuksia. Olemme osa Suomen laajuista ES-järjestöjen verkostoa, jonka toimijat levittävät yrittäjyyden ilosanomaa omissa kaupungeissaan.

Jyväskylän fyysikkokerho

Jyväskylän fyysikkokerho on Suomen fyysikkoseuran paikallisosasto. Yhdistys toimii jyväskyläläisten fyysikoiden ja fysiikan opiskelijoiden yhdyssiteenä, ja järjestää mm. ekskursioita ja saunailtoja. Kerhon jäseniksi voivat liittyä yliopistosta valmistuneet fyysikot ja fysiikkaa pääaineenaan opiskelevat opiskelijat.

Jyväskylän opiskelijoiden luomupiiri Jolppi

Jolppi ry järjestää kuukausittain luomuruokatilauksia lähialueen luomutuottajilta, sekä muuta luomu- ja ruoka-aiheista toimintaa. Lisätietoja ja tilausaikataulut nettisivuilla.

Jyväskylän Talvipäiväyhdistys Jytpy ry

Jytpy ry järjestää SOOLin Talvipäivät aina silloin, kun järjestämisoikeudet Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opettajaksi opiskelevien ainejärjestöille myönnetään. Yhdistys toimii yhteistyössä Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n ja sen jäsenjärjestöjen kanssa. Jyväskylän yliopistossa opettajaksi opiskeleva voi liittyä Jytpyn jäseneksi.

Kortepohjan lautapelikerho

Lautapelikerho kokoontuu tiistaisin klo 17 alkaen Lillukassa ylioppilaskylässä. Mukaan et tarvitse kuin itsesi ja kiinnostuksen lautapelaamiseen, aikaisempi kokemus peleistä ei ole välttämätöntä. Tervetuloa viettämään tiistai-iltoja kanssamme lautapelien parissa.

Loimun opiskelijat

Loimun opiskelijat – Jyväskylä ry on luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisten alojen ammattiliiton, Loimun, Jyväskylän paikallinen opiskelijayhdistys, jonka tärkein funktio on luonnontieteiden opiskelijoiden tavoittaminen sekä opiskelijoiden työelämätaitojen lisääminen Jyväskylän kampuksilla.

Lusica

Lusica ry:n tarkoituksena on toimia Jyväskylän yliopiston luonnontieteellisten oppialojen opiskelijakulttuurin soihdunkantajana ja koota yhteen kaikkien luonnontieteellisten ainejärjestöjen jäseniä.

Mind+Vibe ry

Mind+Vibe ry on kehittämässä mielenterveyttä tukevaa ryhmämuotoista toimintaa. Haluamme korostaa vertaisten roolia vaikeuksista selviämisessä sekä itsensä kehittämisessä, ja antaa tarvittavat työkalut omatoimiseen myönteiseen kehitykseen. Itsenäisesti, toisten tuella, jakaen.

NESU-Jyväskylä ry

Yhdistyksen tavoitteena on toimia Jyväskylän yliopistossa kauppatieteitä opiskelevien yhdyssiteenä sekä edistää yhdistyksen jäsenten välistä yhteistyötä pohjoismaalaisten kauppatieteilijöiden kanssa.

Olutseura DOS

Olutseura DOS ry on akateeminen olutseura, joka yhdistää hyviä oluita ja eri alojen opiskelijoita joka kuukausi! Järjestämme olutiltoja eri teemoilla, jonka lisäksi teemme esimerkiksi panimovierailuja. Tule mukaan maistelemaan ja oppimaan oluista – liity mukaan ja nähdään olutillassa!

Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry:n Jyväskylän paikallisryhmä

PSV:n Jyväskylön paikallisryhmä on vuonna 2007 toimintansa aloittanut vapaaehtoistoiminnan ryhmäpsykologeille ja psykologian opiskelijoille. Paikallisryhmän aktiivit järjestävät erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa. Tarkoituksena on kasvattaa osallistujien tietotaitoa siten, että osaisimme edistää parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen ihmisen oikeutta psyykkiseen hyvinvointiin.

Suomen Migreeniyhdistys ry

Suomen Migreeniyhdistyksen vertaisryhmä kokoontuu Jyväskylän yliopistolla! Vertaisryhmän tarkoituksena on tarjota vertaistuellista apua ja tukea opiskelijoiden arkeen. Vertaisryhmää ohjaa Migreeniyhdistyksen vapaaehtoinen ja mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki opiskelijat, keitä päänsärky tavalla tai toisella koskettaa. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä.

SYY-Jyväskylä

SYY-Jyväskylä on Suomen Yhteiskunta-alan ylioppilaiden paikallisyhdistys, joka järjestää erilaisia tapahtumia kuten työpaikkavierailuja sekä perinteiset vappusitsit. Seuraamme aktiivisesti koulutus- ja työmarkkinapolitiikkaa toimien edunvalvojanasi myös Jyväskylän yliopistossa. Liity mukaan!