Best Buddies -kaveritoiminta

Best Buddies -kaveritoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa kehitysvammainen ja vammaton nuori yhdistetään tasavertaiseen kaveruuteen. Kaveruus on määräaikaista, maksutonta ja rentoa hengailua. Järjestämme myös kaikille avoimia tapahtumia. Ryhdy kaveriksi täyttämällä kaverilomake nettisivuillamme.

Eteläpohjalainen osakunta

Jyväskylän Yliopiston Eteläpohjalainen osakunta EPOK järjestää kuukausittain erilaisia tapahtumia. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki synnyinseudusta riippumatta!

Jyväskylän fyysikkoseura

Jyväskylän fyysikkokerho on Suomen fyysikkoseuran paikallisosasto. Yhdistys toimii jyväskyläläisten fyysikoiden ja fysiikan opiskelijoiden yhdyssiteenä, ja järjestää mm. ekskursioita ja saunailtoja. Kerhon jäseniksi voivat liittyä yliopistosta valmistuneet fyysikot ja fysiikkaa pääaineenaan opiskelevat opiskelijat.

Jyväskylän opiskelijoiden luomupiiri Jolppi

Jolppi ry järjestää kuukausittain luomuruokatilauksia lähialueen luomutuottajilta, sekä muuta luomu- ja ruoka-aiheista toimintaa. Lisätietoja ja tilausaikataulut nettisivuilla.

Kortepohjan lautapelikerho

Lautapelikerho kokoontuu tiistaisin klo 17 alkaen Lillukassa ylioppilaskylässä. Mukaan et tarvitse kuin itsesi ja kiinnostuksen lautapelaamiseen, aikaisempi kokemus peleistä ei ole välttämätöntä. Tervetuloa viettämään tiistai-iltoja kanssamme lautapelien parissa.

Mind+Vibe ry

Mind+Vibe ry on kehittämässä mielenterveyttä tukevaa ryhmämuotoista toimintaa. Haluamme korostaa vertaisten roolia vaikeuksista selviämisessä sekä itsensä kehittämisessä, ja antaa tarvittavat työkalut omatoimiseen myönteiseen kehitykseen. Itsenäisesti, toisten tuella, jakaen.

Olutseura DOS

Olutseura DOS ry on akateeminen olutseura, joka yhdistää hyviä oluita ja eri alojen opiskelijoita joka kuukausi! Järjestämme olutiltoja eri teemoilla, jonka lisäksi teemme esimerkiksi panimovierailuja. Tule mukaan maistelemaan ja oppimaan oluista – liity mukaan ja nähdään olutillassa!

SYY-Jyväskylä

SYY-Jyväskylä on Suomen Yhteiskunta-alan ylioppilaiden paikallisyhdistys, joka järjestää erilaisia tapahtumia kuten työpaikkavierailuja sekä perinteiset vappusitsit. Seuraamme aktiivisesti koulutus- ja työmarkkinapolitiikkaa toimien edunvalvojanasi myös Jyväskylän yliopistossa. Liity mukaan!