Koulutus on avain hyvään tulevaisuuteen. Monella nepalilaisella nuorella ei siihen kuitenkaan ole varaa. Siksi JYY tukee nepalilaisten naisten mahdollisuutta korkeakoulutukseen yhdessä jyväskyläläisen Aurora Borealiksen kanssa.

Academic Sponsorship Program tukee peruskoulun suorittaneita nuoria, jotka haluavat jatkaa opiskelua ammatillisessa koulutuksessa tai collegessa. Tuki pitää sisällään sekä lukukausimaksun että muita koulunkäynnistä koituvia kuluja kuten koulupuvun, -materiaalit ja kuljetukset. Opiskelijoiden tilannetta seurataan vuosittain, jolloin päätetään onko tukea tarvetta jatkaa. Academic Sponsorship Programin käytännön toteutuksesta vastaa paikallinen yhdistys Loo Niva Child Concern Group.

Voit tukea työtämme monella tapaa. Ilokiven kehy-lounaslipputuotot ohjataan hankkeelle ja sen hyväksi voi lahjoittaa myös jäsenmaksun yhteydessä sekä suoraan tästä. Otamme esimerkiksi iloiten vastaan ainejärjestöjen pullopanttirahoja. Mikäli haluat keräyslippaan tilaisuuteesi, saat sen JYYn toimistolta. Osallistu myös kehitysyhteistyövaliokunnan omiin tapahtumiin, joita järjestetään hankkeen tukemiseksi. Olet myös tervetullut mukaan valiokunnan toimintaan!

Rahankeräyslupa

Aurora Borealis ry
Keräysluvan numero: RA/2017/842
Toimeenpanoaika ja -alue: Sisä-Suomen poliisilaitoksen toimialue, 1.9.2017-31.8.2020.

Rahankeräystili: FI82 5278 5020 0070 20

 

Kehitys- ja kulttuuriyhdistys Aurora Borealis ry on vuonna 2015 perustettu jyväskyläläinen kehitysyhteistyöyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia ja edistää kehitysyhteistyötä ja sen tuntemusta.