Lokakuussa kampuksella on iloa ilmassa! Eettinen lokakuu kokoaa yhteen JYYn kestävän kehityksen teemat. Kolmen viikon ajan voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, kilpailuihin, elokuvanäytöksiin ja retkiin kun ympäristön, kehitysyhteistyön ja reilun kaupan teemaviikot seuraavat toisiaan.

Katso alta viikkojen esittelyt, seuraa uutisiamme ja JYYn tapahtumakalenteria ja liity mukaan oppimaan uutta ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta!

Ympäristöviikko 9.-15.10.2017

Ympäristöviikolla saat vinkkejä siitä, mitä mahdollisuuksia ympäristöstä kumpuaa ja mitä mahdollisuuksia meillä yksilöinä on toimia ympäristön hyväksi. Viikolla tulossa Sustainability tour sekä muuta kiinnostavaa ympäristöaiheista ohjelmaa läpi viikon vaihtuvilla teemoilla.

Tutustu ympäristöviikon ohjelmaan.

Kehitysyhteistyöviikko 16.-22.10.2017

Ylioppilaskunnan kehitysyhteistyöviikko on viikko, joka järjestetään yhteistyössä Suomen Ylioppilaskuntien liiton ja ylioppilaskuntien kanssa ympäri Suomen. Viikon tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoa ja kiinnostusta kehitysyhteistyöstä. JYYn kehitysyhteistyöviikko järjestetään osana Eettistä lokakuuta, luvassa on monipuolista ohjelmaa kehitysyhteistyöhön liittyen.

Tutustu kehy-viikon ohjelmaan.

Reilun kaupan viikko 23.-29.10.2017

Reilun kaupan viikkoa vietetään joka vuosi lokakuussa viikolla 43. Viikon tarkoituksena on muistuttaa kaikkia suomalaisia Reilun kaupan olemassaolosta ja siitä, miten kukin meistä voi omilla ostosvalinnoillaan vaikuttaa.

Tutustu Reilun kaupan viikon ohjelmaan.