Opiskelutila

Opiskelutila on paikka keskeytymättömään työntekoon poissa kotitöidesi ulottuvilta. Opiskelutila on JYYn asukkaiden käytettävissä 24/7.

Opiskelutila on hiljaisen työn tila, jossa ei sallita keskustelua, ruokailua eikä ryhmätöiden tekemistä. Varaa siis keskustelua vaativalle työlle viereinen Ryhmätyötila ja syö evääsi Aulassa tai kiipeä Semman Ravintolaan yläkertaan.

Opiskelutilan päätelaitteistosta vastaa JY IT-Palvelut. Tilassa on 6 kiinteää konetta ja 5 työskentelypistettä omalla läppärillä työskentelyä varten (4 istumatyöpistettä ja kaasujousella säädettävä pöytä seisoma- ja istumatyöskentelyyn).

Yliopistopainon PrintIt-palveluun sisältyvä monitoimilaite sijaitsee Opiskelutilassa.
Katso ohjeet PrintIt-palvelun käyttämiseen tämän linkin takaa.

Opiskelutilan tietokoneita koskevat tukipyynnöt:
palvelupiste@jyu.fi

Tulostusta koskevat tukipyynnöt:
printmaster@jyu.fi

Aukioloajat:
Rentukan opiskelutila on asukkaiden käytettävissä 24/7. Opiskelutilan lisäksi aula ja aulan wc-tilat ovat asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden.

Rentukka-talon ulko-ovi sulkeutuu ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ulko-oven ollessa kiinni, Kylän asukkaat pääsevät kulkemaan ulko-ovesta uuden sukupolven Kyläavaimella ja Vehkakujan asukkaat Rentukka-avainkortilla.

Yhteistyössä:

Ryhmätyötila

Varaa Kortepohjan asukkaille maksuton Ryhmätyötila, kun tarvitset paikan kokoukselle, ryhmätöille ja keskustelulle. Yhteiset hahmotelmat hoituvat leppoisasti liitutauluseinällä. Tila soveltuu myös Kortepohjassa kokoontuville kerhoille.

Varaaminen onnistuu tästä linkistä Kortepohjan asukkaiden varaus.jyy.fi -tunnuksella! Huomioithan, että yksi asukas voi varata max. 6 tuntia / viikko. Pidempiä varauksia varten voit olla yhteydessä Rentukan infoon.

Ryhmätyötilaan pääset omalla Uuden Sukupolven Kyläavaimellasi.

 

Aula

Rentukan Aulassa on rentoa viettää taukoa, viivähtää hetki lehden äärellä tai pelata kierros lautapeliä tuttujen kanssa. Aula on mukava tila hetken pistäytymiseen tai koko iltapäivän istuskeluun. Yläkerran Ravintolasta noudettu kahvikuppi auttaa keskittymään opiskeluun tai nopeuttamaan ajan kulumista, jos odottelemasi kaveri onkin vähän myöhässä.

Kysyttävää Aulasta?
Ota yhteyttä info@rentukka.fi

 

Kerhotila

Nimensä mukaisesti Kortepohjan harrastuskerhot etunenässä suunniteltu huone, joka sopii kaikenlaiseen kokoontumiskäyttöön. Projektori, valkokangas ja pelikonsoli mahdollistavat vaikka peli-illan järjestämisen tai leffan katselun kaveriporukalla – ja peruskokouskin sujuu mukavasti. Kerhotilasta löytyy myös kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, jääkaappi sekä pieni määrä astioita.

Varaaminen onnistuu tästä linkistä Kortepohjan asukkaiden varaus.jyy.fi -tunnuksella! Huomioithan, että yksi asukas voi varata max. 6 tuntia / viikko. Pidempiä varauksia varten voit olla yhteydessä Rentukan infoon.

Kerhotilaan tarvitset erillisen avaimen, jonka voit noutaa Rentukan Infosta hyvissä ajoin ennen varaustasi. Tarkistathan aina ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Lillukka

Isompi kokous? Sitsit? Lanit? Lillukkaan mahtuu suurikin porukka päivällistä syömään, kahvittelemaan tai koodaamaan. Erilaiset koulutukset, illanvietot tai vaikka valmistujaiset järjestät Lillukassa kätevästi keskellä Kylää. Lillukkaa voivat varata ensisijaisesti kyläläiset sekä muut JYYn jäsenet ja ainejärjestöt. Kylän asukkaat voivat varata Lillukkaa myös ilmaiseksi päiväkäyttöön!

Katso tarkemmat säännöt ja varausohjeet Lillukan omalta sivulta.

Bänditila

Karunkaunis ”Lillukan treenis” on tarjonnut harjoituspaikan jo useille bändisukupolville Kortepohjan historiassa. Löydätkö sinäkin paikkasi sieltä?

Lue lisää Bänditilan omalta sivulta.