Opiskelutila

Opiskelutila on paikka keskeytymättömään työntekoon poissa kotitöidesi ulottuvilta.

Opiskelutila on hiljaisen työn tila, jossa ei sallita keskustelua, ruokailua eikä ryhmätöiden tekemistä. Varaa siis keskustelua vaativalle työlle viereinen Ryhmätyötila ja syö evääsi Aulassa (tai kiipeä Sonaatin Ravintolaan yläkertaan).

Opiskelutilan päätelaitteistosta vastaa JY IT-Palvelut. Tilassa on 6 kiinteää konetta ja 5 työskentelypistettä omalla läppärillä työskentelyä varten (4 istumatyöpistettä ja kaasujousella säädettävä pöytä seisoma- ja istumatyöskentelyyn).

Yliopistopainon PrintIt-palveluun sisältyvä monitoimilaite sijaitsee Opiskelutilassa.
Katso ohjeet PrintIt-palvelun käyttämiseen tämän linkin takaa.

Opiskelutilan tietokoneita koskevat tukipyynnöt:
palvelupiste@jyu.fi

Tulostuksen tukipyynnöt:
printmaster@ jyu.fi

Aukioloajat:
Uuden sukupolven Kyläavaimella klo 07 – 23.
Poistu tilasta ennen kuin hälytysjärjestelmä kytkeytyy päälle klo 23.

Yhteistyössä:

Ryhmätyötila

Varaa Kortepohjan asukkaille maksuton Ryhmätyötila, kun tarvitset paikan kokoukselle, ryhmätöille ja keskustelulle. Yhteiset hahmotelmat hoituvat leppoisasti liitutauluseinällä. Tila soveltuu myös Kortepohjassa kokoontuville kerhoille.

Varaaminen onnistuu tästä linkistä Kortepohjan asukkaiden varaus.jyy.fi -tunnuksella!

 

Aula

Rentukan Aulassa on rentoa viettää taukoa, viivähtää hetki lehden äärellä tai pelata kierros lautapeliä tuttujen kanssa. Aula on mukava tila hetken pistäytymiseen tai koko iltapäivän istuskeluun. Yläkerran Ravintolasta noudettu kahvikuppi auttaa keskittymään opiskeluun tai nopeuttamaan ajan kulumista, jos odottelemasi kaveri onkin vähän myöhässä.

Kysyttävää Aulasta?
Ota yhteyttä info@rentukka.fi

 

Kerhotila

Nimensä mukaisesti Kortepohjan harrastuskerhot etunenässä suunniteltu huone, joka sopii kaikenlaiseen kokoontumiskäyttöön. Projektori, valkokangas ja pelikonsoli mahdollistavat vaikka peli-illan järjestämisen tai leffan katselun kaveriporukalla – ja peruskokouskin sujuu mukavasti.

Varaaminen onnistuu tästä linkistä!

Lillukka

Isompi kokous? Sitsit? Lanit? Lillukkaan mahtuu suurikin porukka päivällistä syömään, kahvittelemaan tai koodaamaan. Erilaiset koulutukset, illanvietot tai vaikka valmistujaiset järjestät Lillukassa kätevästi keskellä Kylää. Lillukkaa voivat varata JYYn jäsenet.

Katso tarkemmat säännöt ja varausohjeet Lillukan omalta sivulta

Bänditila

Karunkaunis ”Lillukan treenis” on tarjonnut harjoituspaikan jo useille bändisukupolville Kortepohjan historiassa. Löydätkö sinäkin paikkasi sieltä?

Lue lisää Bänditilan omalta sivulta.