Opiskelutila

Opiskelutila on paikka keskeytymättömään työntekoon poissa kotitöidesi (vaikka tiskien) ulottuvilta.

Opiskelutila on hiljaisen työn tila, jossa ei sallita keskustelua, ruokailua eikä ryhmätöiden tekemistä. Varaa siis keskustelua vaativalle työlle viereinen Ryhmätyötila ja syö evääsi Aulassa (tai kiipeä Sonaatin Ravintolaan yläkertaan).

Opiskelutilan laitteistosta vastaa JY IT-Palvelut. Tilassa on 6 kiinteää konetta ja 5 työskentelypistettä omalla läppärillä työskentelyä varten.

Yliopistopainon PrintIt-palveluun sisältyvä monitoimilaite sijaitsee Opiskelutilassa.

Opiskelutilan tukipyynnöt:
palvelupiste@jyu.fi

Tulostuksen tukipyynnöt:
printmaster@ jyu.fi

Aukioloajat: tarkentuvat joulukuun aikana.

Yhteistyössä:

Ryhmätyötila

Varaa Kortepohjan asukkaille maksuton Ryhmätyötila, kun tarvitset paikan kokoukselle, ryhmätöille ja keskustelulle. Yhteiset hahmotelmat hoituvat leppoisasti liitutauluseinällä. Tila soveltuu myös Kortepohjassa kokoontuville kerhoille. Tarvitset varauksen tekoon varaus.jyy.fi-palvelun tunnukset.

Varaaminen onnistuu tästä linkistä helmikuusta 2018 alkaen!

 

Aula

Rentukan Aulassa on rentoa viettää taukoa, viivähtää hetki lehden äärellä tai pelata kierros lautapeliä tuttujen kanssa. Aula on mukava tila hetken pistäytymiseen tai koko iltapäivän istuskeluun. Yläkerran Ravintolasta noudettu kahvikuppi auttaa keskittymään opiskeluun tai nopeuttamaan ajan kulumista, jos odottelemasi kaveri onkin vähän myöhässä.

Kysyttävää Aulasta?
Ota yhteyttä info@rentukka.fi

 

Kerhotila

Nimensä mukaisesti Kortepohjan harrastuskerhot etunenässä suunniteltu huone, joka sopii kaikenlaiseen kokoontumiskäyttöön. Projektori, valkokangas ja pelikonsoli mahdollistavat vaikka peli-illan järjestämisen tai leffan katselun kaveriporukalla – ja peruskokouskin sujuu mukavasti.

Varaaminen onnistuu tästä linkistä helmikuusta 2018 alkaen!

Lillukka

Isompi kokous? Sitsit? Lanit? Lillukkaan mahtuu suurikin porukka päivällistä syömään, kahvittelemaan tai koodaamaan. Erilaiset koulutukset, illanvietot tai vaikka valmistujaiset järjestät Lillukassa kätevästi keskellä Kylää. Lillukkaa voivat varata Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaat ja JYYn piirissä toimivat järjestöt.

Katso tarkemmat säännöt ja varausohjeet Lillukan omalta sivulta

Bänditila

Karunkaunis ”Lillukan treenis” on tarjonnut harjoituspaikan jo useille bändisukupolville Kortepohjan historiassa. Löydätkö sinäkin paikkasi sieltä?

Lue lisää Bänditilan omalta sivulta.