Rentukka-talon kellarissa, Lillukan alakerrassa sijaitseva Bänditila on varattavissa lukukauden kestäville vuoroille, sekä satunnaisille soittajille vapaiden aikojen puitteissa. Varaajana voi olla kuka vain JYYn jäsen.

Bänditilaa ylläpidetään lukukausittaisella käyttömaksulla. Tilassa on bändien yhteiseen käyttöön tarkoitetut rummut sekä vaatimaton mutta ihan ok lauluäänentoistojärjestelmä. Bändit voivat myös vuokrata lukollisia säilytyskaappeja 25 euron panttia vastaan.

Rentukka-talo on savutonta aluetta. Bänditilassa ei saa käyttää mitään päihteitä.

Vakituisen vuoron varaaminen ja kulkuoikeuden saaminen

Oma bändivuoro varataan tästä linkistä. Kevätlukukaden (tammi-toukokuu) 2019 bändivuorojen jako kestää niin kauan, kun vuoroja on jäljellä. Vuoron varattuasi lähetä yhteystietosi Rentukan infoon (info@rentukka.fi) samalla nimellä, jolla varasit vuoron Doodlessa. Infon työntekijä tilaa sinulle avaimen, ja bänditilan käyttäjille jaetaan tilan yhteinen Google-kalenteri, johon vuorot lisätään. Muista myös liittyä Facebook-ryhmäämme!

Viikoittain toistuvan kolmetuntisen vuoron hinta on 45 € / lukukausi. Henkilökohtainen avain noudetaan Rentukan Infopisteestä lukukausittain ja maksu hoidetaan siinä yhteydessä. Rentukan infon työntekijä ilmoittaa sinulle, kun avain on noudettavissa. Avain toimii Bänditilan kulunvalvontana, ja kukin avaimenhaltija on vastuussa oman vuoronsa aikana tapahtuneesta tilankäytöstä.

Jos sinulla on aiemman lukukauden avain vielä hallussasi, palauta se Rentukan infoon. Samaa avainta ei voi käyttää useampaa lukukautta putkeen.

Soittovuoron tilanhallinta ja viestintä vuorolaisten välillä

Oman soittovuoron peruminen, tilapäiset vuoronvaihdot ja muu bändien välinen kommunikointi käy näppärästi Facebook ryhmässä ja yhteisellä sähköpostilistalla. Liity sähköpostilistalle myös, jos haluat saada tiedon vuorojen jakamisen alkamisesta.

Satunnaisen soittovuoron varaaminen

Bänditilaa voi käyttää satunnaisesti 5e/kerta. Satunnaisen vuoron varaaminen onnistuu Rentukan infon kautta bänditilan ollessa vapaana. Voit joko poikketa paikan päällä, soittaa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@rentukka.fi. Sisään pääsee avaimella, joka noudetaan maksun yhteydessä. Infon ollessa suljettuna avaimen voi hakea jo etukäteen. Avain palautetaan infoon heti vuoron jälkeen tai infon ollessa kiinni seuraavana työpäivänä. Palauttamattomasta avaimesta perimme 20 euron myöhästymismaksun.