Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DreamUp 2021

22.4.2021 @ 11:00 - 15:30 | Ilmainen

Haaveiletko yrittäjyydestä tai etsitkö vielä omaa polkuasi?
Vuoden 2021 DreamUp tarjoaa mielenkiintoisia puhujia, käytännönläheisiä workshoppeja ja mahdollisuuden osallistua tapahtumaan, missä ikinä oletkin.

DreamUp on vuosittainen nuorille suunnattu yrittäjyystapahtuma, joka tarjoaa rohkaisevia puheenvuoroja ja käytännönläheisiä workshopeja niin yrittäjyydestä kiinnostuneille, kuin oman polun etsijöillekin. Tänä vuonna järjestämme tapahtuman ensimmäistä kertaa virtuaalisena 22.4.2021 kello 11-15.30. Tapahtuma on maksuton ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Vuoden 2021 DreamUpin puhujashow’n päätähdet Pekka Hyysalo ja Joonas Pesonen tuovat omaa näkökulmaansa omien unelmien tavoittelemiseen. Vuoden 2016 puhujaksikin valittu Pekka Hyysalo tulee pitämään vaikuttavan puheenvuoronsa sisun voimasta ja oman elämän haltuun ottamisesta. Sosiaalisen median moniosaaja Joonas Pesonen taas avaa puheenvuorossaan henkilöbrändäystä.

Puhujashow’n lisäksi DreamUp tarjoaa käytännönläheisiä ja rohkaisevia workshopeja. Pääset tutustumaan käytännössä yrityksen perustamiseen OP:n tarjoamassa Kevytyrittäjyys -workshopissa ja Keski-Suomen Yritysidean Toteuta yrityshaaveesi –workshopissa. Lisäksi pääset kehittämään taitojasi JES:in järjestämissä Esiintymisvarmuus- ja Timanttinen työhakemus -workshopeissa. Jos kaipaat inspiraatiota omien haaveiden tavoitteluun, osallistu EduFuturan unelmakarttaworkshopiin. Kaiken tämän lisäksi Diili-voittaja Olli-Pekka Villa tulee vetämään workshopin siitä, miten yritys johdetaan kasvuun!

Eikä tässä vielä kaikki – workshoppien ja puhujien välissä on tarjolla mielenkiintoista ja yllättävää väliaikaohjelmaa!

Tapahtuman toimeksiantajana toimii EduFutura. Yhteistyössä myös Yritystehdas Oy.

Lisätietoa nettisivuilla https://info.dreamupjkl.fi/

Löydät meidät myös somesta @ dreamupjkl

Tiedot

Päivämäärä:
22.4.2021
Aika:
11:00 - 15:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://info.dreamupjkl.fi/

Tapahtumapaikka

Verkossa

Järjestäjä

EduFutura
Kotisivu:
http://www.edufutura.fi/

« All Tapahtumat