Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fokuksen ja JyYKin kuntavaalipaneeli

13.4.2021 @ 18:00 - 20:00

(This event is in Finnish)

Kuuluvatko eri väestöryhmien äänet päätöksenteossa? Miten jyväskyläläisten nuorten mielenterveyttä voidaan tukea?

Millaisia energiamuotoja kaupungin tulisi suosia ja miten tieliikennepäästöjä saataisiin alemmas? Tulisiko Jyväskylän toteuttaa rohkeita ilmastotekoja, vaikka ne lisäisivätkin kustannuksia?

Miten jokaiselle kuntalaiselle taataan mahdollisuus päästä lähiluontoon? Entä miten varmistetaan taide- ja kulttuurialan elinvoimaisuus pandemian aikana ja sen jälkeen?

Fokuksen ja Jyväskylän YK-yhdistyksen kuntavaalipaneelissa kysytään ehdokkailta, millainen on kestävä Jyväskylä. Paneelin kysymykset liittyvät YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin – kategoriamme ovat osallisuus, hyvinvointi, energia, ilmasto, ympäristö, maahanmuutto, talous, koulutus sekä kulttuuri. Paneelin aikana myös katsojat pääsevät halutessaan reagoimaan kyllä/ei -kysymyksiin!

Tapahtuma järjestetään Zoomin välityksellä ja yhteistyössä JYY:n kanssa. Mikäli sinulla on mielessäsi jokin hyvä kysymys panelisteille, voit lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen eekapihl@student.jyu.fi. Tapahtuman häirintäyhdyshenkilönä toimii Marja Puustinen.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan näkemyksiä kestävästä Jyväskylästä!

MITÄ: Fokuksen ja Jyväskylän YK-yhdistyksen kuntavaalipaneeli
MISSÄ: Zoomissa
MILLOIN: Kaksi kuukautta ennen vaalipäivää eli 13. huhtikuuta kello 18

Tiedot

Päivämäärä:
13.4.2021
Aika:
18:00 - 20:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/200880668039777

« All Tapahtumat