Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Improliiga 2.0 – Impropaatin kotiottelu

10.12.2017 @ 17:00 - 19:00 | 7€ - 10€

Haluatko yllättyä? Kaipaatko piristystä arjen keskelle?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, tule katsomaan Keski-Suomen Improliigan ensimmäistä osaottelua! Luvassa on jännittävä ja nauruhermoja kutkuttava improshow. Tässä ottelussa kisailevat kotijoukkue Impropaatti ja vierasjoukkueina Thö Säälittävät Lievestuoreelta ja TSM eli Taktiset Sipsin Mättäjät Jyväskylästä. Vaikka kyse on kisasta, joukkueet eivät kilpaile verisesti vaan rakentavat yhteistyössä ikimuistoisen illan.

Improliiga, mikä se on? Suomen Nuorisoseurat järjestää improliigoja eri puolella Suomea, ja nyt improliiga nähdään toista kertaa Keski-Suomessa. Improliigassa 3-6 henkilön ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin. Ottelut ovat yleisölle avoimia teatteri-iltoja. Noin kaksi tuntia kestävissä illoissa nähdään improvisaatiomenetelmin tehtyjä esityksiä, joita pisteyttävät sekä tuomarit että yleisö. Improvisaatio on käsikirjoittamatonta teatteria, joten jokainen otteluilta on ainutlaatuinen kokonaisuus, johon myös yleisö voi vaikuttaa. Talven mittaan eniten pisteitä keränneet joukkueet nähdään loppukevään finaalissa, jossa ratkotaan Keski-Suomen vuoden 2018 impromestari.

Viime vuodesta tuttuun tapaan Improliigaotteluiden vakiotuomarina ja juontajana toimivat Osuuskunta Kujeen Kaisa Kokko ja Marianna Räsänen. Vierailevina tuomareina Impropaatin kotiottelussa taituroivat teatterialan moniosaaja Julia Kärnä ja viime vuoden improliigan finalisti Jukka Hämäläinen.

Liput 10/7 € (alennettu hinta opiskelijoille ja työttömille, EI tällä kertaa KeHyn rinkiläisille)
Lippuvaraukset osoitteeseen impropaatti@impropaatti.net.

Varaathan mukaan käteistä niin lippujen ostoon kuin väliaikakahvitteluun!

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta illasta!

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.2017
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
7€ - 10€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1854476874864019/

Tapahtumapaikka

Teatteri Miilu
Sammonkatu 7
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map

« All Tapahtumat