Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kulttuurivaliokunnan kevään ensimmäinen kokous!

23.1.2018 @ 19:30 - 23:59

Vuoden ensimmäinen kulttuurivaliokunnan kokous Opinkiven saunalla heti Loving Vincent -elokuvan jälkeen! Tiedossa kulttuuriasioita, rentoa menoa ja mukavia ihmisiä!I lmoittaudu mukaan Facebookissa!

Kokous pidetään Opinkiven saunatilassa tiistaina 23.1.2018 klo 20.00.

Kokouksessa tutustutaan, muistellaan mennyttä vuotta ja suunnitellaan tulevia kulttuuritapahtumia ja -toimintaa opiskelijoille sekä muillekin kulttuuria elämäänsä kaipaaville! Alkuvuodelle on suunnitelmissa esimerkiksi kirpparia ja kulttuuriekskursiota, mutta myös kaikenlaiset uudet ideat otetaan avoimin mielin vastaan!

Toivotamme uudet kasvot lämpimästi tervetulleiksi jakamaan ajatuksia sekä tutustumaan niin toimintaamme kuin mahtavaan porukkaamme! Odotamme paikalle ainejärjestöjen edustajia, esim. kulttuuri- tai tapahtumavastaavia, mutta aiempaa ainejärjestö- tai valiokuntakokemusta ei kuitenkaan vaadita. Valiokunnan toiminta on siis kaikille opiskelijoille avointa, ja innostus kulttuuritapahtumien ideointiin ja järjestämiseen riittää. Vanhat valiokuntalaiset myös sankoin joukoin paikalle!

Toimintamme on talkoohenkistä yhdessä tekemistä ja kokemista. Saatat innostua taiteista ja kulttuurista uudella tavalla!

Tarjolla on myös syötävää ja lämmin sauna; paikalle on helppo jalkautua esimerkiksi Ilokiven Kampuskinossa esitettävän Loving Vincent -elokuvan jälkeen.

Tule rohkeasti tutustumaan ja kurkistamaan, olisiko toimintamme sinua varten. Jos kulttuurivaliokuntatoiminta kiinnostaa, liity myös JYYn kulttuurivaliokuntalaiset Facebook-ryhmään!

***

Lisätietoja:

Iida Kultamaa, valiokunnan puheenjohtaja
iida.j.kultamaa@student.jyu.fi

Teemu Rahikka, JYYn kulttuurituottaja
kulttuurituottaja@jyy.fi

Tiedot

Päivämäärä:
23.1.2018
Aika:
19:30 - 23:59
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/170277250250992/

Tapahtumapaikka

Opinkiven sauna
Keskussairaalantie 2
Jyväskylä, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

JYY

« All Tapahtumat