Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liikuntatapahtuma Ladun majalla

26.9.2018 @ 16:00 - 20:00

Opiskelijoiden liikuntatapahtuma, jonne poljetaan pyörillä yliopiston ja Jamkin kampuksilta. Ladun majalla on tarjolla ulko- ja luontoliikuntaa, saunomista ja uintia. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä JAMKOn, JYYn ja Jyväskylän Ladun kanssa.

Ladun majan liikuntatapahtuma kokoaa yhteen eri oppilaitoksen opiskelijat. Ladun majalle pyöräillään ja siellä on mahdollisuus osallistua luomujumppaan, luontoretkeen, palloiluun ja uintiin sekä istuskella nuotion äärellä. Opintoihin liittyvää liikuntakurssia suorittavat saavat tästä tapahtumasta kaksi suoritusmerkintää.

Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa opiskelijoita toisiinsa ja Jyväskylän lähiluontoon – vain kuuden kilometrin päässä yliopistolta olemme kuin eräretkellä. Illan pimetessä majalta poljetaan alkuun valaisematonta tietä, joten pyörän ajovalot ovat tarpeen.

Sportevent at Ladun maja for all the students of the Academic Sports. First cycling and then different kind of outdoor activities. – Outdoor aerobics, nature trail, ball games, sauna and swimming. There is also camp fire.

Those who perform the sport course with credits can get 2 stamps. For further information and registration: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=233794

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2018
Aika:
16:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/273822099899435/

« All Tapahtumat