Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakkautta & anarkiaa: Pity

13.11.2018 @ 20:00 | 6€ - 8€

Huomioithan että salissa ei ole paikkanumerointia ja että salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

HELSINKI INTERNATIONAL MOVIE FESTIVAL
RAKKAUTTA JA ANARKIAA -KIERTUE

PITY
Babis Makridis · 2018 · K16 · Kampus Kino
Kieli: kreikka · Tekstitys: englanti

Mitä tulee mieleen, jos mainitsee Pityn edustavan kreikkalaista Weird Wave -suuntausta? Yorgos Lanthimos (Dogtooth R&A 2010; The Lobster, R&A 2015; The Killing of a Sacred Deer, R&A 2017)? Tässä tapauksessa syytä on kosolti. Elokuvan on kirjoittanut Efthimis Filippou, jonka käsikirjoituksiin lukeutuvat muun muassa Lanthimosin neljä tuoreinta elokuvaa.

Keski-ikäisen asianajajan (Yannis Drakopoulos, Chevalier, R&A 2016) vaimo vaipuu koomaan. Asianajaja on yhtä rakastettava kuin tiskialtaaseen unohtunut rätti, mutta vaimonsa tilan vuoksi puolitutuilta tulviikin yhtäkkiä sääliä ja palveluksia. Mitä enemmän sääliä hän saa, sitä enemmän hän sitä kerjää. Hän on koukussa. Ei olekaan ihme, että vaimon herätessä koomasta asianajaja ei hypi riemusta vaan alkaa saalistaa sääliä ja surua yltyvän epätoivoisella vimmalla.

***

Elokuvat Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa (Keskussairaalantie 2) maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00. Lipunmyynti ja ovet saliin avataan puolta tuntia ennen näytöksen alkua.

Lippujen hinnat 6€/8€ (KAVI 5€). Ennakkoliput osoitteesta www.zupticket.com. Ei paikkanumeroita. Salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Yhteistyössä JYY, Keski-Suomen elokuvakeskus ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Tiedot

Päivämäärä:
13.11.2018
Aika:
20:00
Hinta:
6€ - 8€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.zupticket.com/ilokiven-elokuvat-pity.html

Tapahtumapaikka

Ilokivi

« All Tapahtumat