Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakkautta & anarkiaa: The Swan

13.11.2018 @ 18:00 - 20:00 | 6€ - 8€

Huomioithan että salissa ei ole paikkanumerointia ja että salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

HELSINKI INTERNATIONAL MOVIE FESTIVAL
RAKKAUTTA JA ANARKIAA -KIERTUE

THE SWAN
Ása Helga Hjörleifsdóttir · 2017 · K12 · Kampus Kino
Kieli: islanti · Tekstitys: englanti

Sól on hukassa karun kauniiden maisemien ja mäkien keskellä. Maatilalla hän joutuu kohtaamaan itsensä. Millaisena muut tyttöä kohtelevat, ja millaisena hänen tulisi nähdä itsensä? Hän tarkkailee tilan elämää ja ympäröivien aikuisten monimutkaisia suhteita niitä täysin ymmärtämättä. Ruma ankanpoikanen- ja Liisa Ihmemaassa -satuja tyylittelevässä elokuvassa tyttö löytää lohtua eläimistä ja keksimistään tarinoista. Ystävän hän saa hiljaisesta työläisestä Jónista, joka tuntuu Sólin tavoin pitävän enemmän sanoista kuin ihmisistä.

Islantilaisen Ása Helga Hjörleifsdóttirin esikoispitkä The Swan perustuu Guðbergur Bergssonin samannimiseen suosittuun novelliin. Viipyilevä kuvaus vangitsee Islannin henkeäsalpaavan luonnon ja henkilöhahmojen kätketyt tunteet upeassa eleettömyydessään.

***

Elokuvat Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa (Keskussairaalantie 2) maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00. Lipunmyynti ja ovet saliin avataan puolta tuntia ennen näytöksen alkua.

Lippujen hinnat 6€/8€ (KAVI 5€). Ennakkoliput osoitteesta www.zupticket.com. Ei paikkanumeroita. Salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Yhteistyössä JYY, Keski-Suomen elokuvakeskus ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Tiedot

Päivämäärä:
13.11.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
6€ - 8€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.zupticket.com/ilokiven-elokuvat-the-swan.html

Tapahtumapaikka

Ilokivi

« All Tapahtumat