Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule tutustumaan partioon – aikuisten ilta kämpällä

2.5.2019 @ 17:00 - 20:00

Oletko vanha partiolainen uudella paikkakunnalla? Vai kaipaatko partiokokemuksia, mutta luulet, että on liian myöhäistä, koska et liittynyt jo lapsena? Haluaisitko päästä retkeilemään ja nauttimaan luonnosta sekä saada uusia kavereita? Kiinnostaisitko sinua olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille hauska ja kehittävä harrastus ja oppia samalla itsekin?

Olet tervetullut tutustumaan partioon ja lippukuntamme leppoisaan tunnelmaan. Järjestämme partion tutustumisillan kämpällämme Taka-Keljossa. Vietämme aikaa nuotiolla, hyvän ruoan äärellä, ja saunomme järven rannalla. Illan aikana tutustut muihin partiossa mukana oleviin aikuisiin ja siihen, mitä partiossa tehdään. Yhteislähtö kämpälle on klo 17 kololtamme Mäki-Matista os. Vellamonkatu 2. Kämppä on lyhyen ajomatkan päässä, ja järjestämme sinne kyydit kaikille. Ilta kestää muutaman tunnin.

Partiolippukuntamme Jyväskylän Metsänkävijät hakee vahvistusta johtajistoonsa. Emme edellytä pitkäaikaista sitoutumista, vaan mukaan voi tulla myös projektiluontoisesti. JyMe on vuonna 1933 perustettu poikalippukunta, mutta johtajiksi ovat tervetulleita myös naispuoliset. Lippukunnan nettisivuihin voi tutustua osoitteessa www.jyme.org.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä viimeistään 29.4. lippukunnanjohtaja Mikko Ilmoniemeen, puh. 040 707 1428 tai sähköpostilla mikko@ilmoniemi.com

Tiedot

Päivämäärä:
2.5.2019
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
jyme.org

Järjestäjä

Partiolippukunta Jyväskylän Metsänkävijät ry
Puhelin:
040 707 1428
Sähköposti:
mikko@ilmoniemi.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

« All Tapahtumat