Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työryhmähaku: Adastra-teatteri – Suurin on rakkaus

10.11.2017 @ 17:00 - 21:00 | Ilmainen

Suurin on rakkaus on Laura Ruohosen kirjoittama näytelmä neljälle näyttelijälle. Teksti tutkii raikkaalla tavalla paljon käytettyä, mutta aina tärkeää ja ajankohtaista teemaa: rakkautta.
Kyseisen tekstin AdAstra-teatterille ohjaa pitkän linjan teatteriharrastaja ja draamakasvatukseen erikoistunut luokanopettaja Joanna Heinonen (o.s. Haapalainen). Suurin on rakkaus liikkuu ajallisesti 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa, mutta AdAstran versiossa teksti irrotetaan historiallisesta kontekstista. Näytelmän päähenkilönä on Elisabeth Järnefelt, mutta hänen tarinansa voisi tapahtua kenelle tahansa meistä. Yksinkertaisen lavastuksen ja puvustuksen kautta jätetään paljon tilaa näyttelijäntyölle ja fyysiselle ilmaisulle. Produktioon on tarkoitus heittäytyä ajatuksella, että kaikki on mahdollista niin lavalla kuin sen takanakin eikä mikään idea ole niin tyhmä, etteikö sen toteutusta kannattaisi ainakin harkita.

Työryhmään haetaan nyt näyttelijöitä ja valoteknikkoa. Kaikille avoin casting-tilaisuus on perjantaina 10.11.17 klo 17-21 Vakiopaineen alakerran teatteritilassa (Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä). Treenikausi alkaa hyvin pian casting-tilaisuuden jälkeen. Aluksi tapaamisia on noin kerran viikossa ja vuoden vaihteen jälkeen tiiviimmin. Ensi-ilta ajoittuu helmikuun loppuun.

Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heinonenjoanna@gmail.com. Kerro nimesi, mitä olisit kiinnostunut produktiossa tekemään ja vähän teatteritaustastasi. Työryhmään haetaan ensisijaisesti hyviä tyyppejä, joilla on intoa ja rohkeutta heittäytyä eli aikaisempi teatterikokemus ei ole välttämätöntä.
Lisätietoja voi kysyä ohjaajalta edellä mainitusta sähköpostista.

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2017
Aika:
17:00 - 21:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Bar Vakiopaine
Kauppakatu 6 + Google Map

Järjestäjä

Adastra-teatteri
Kotisivu:
www.adastrateatteri.fi

« All Tapahtumat