Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ystävänpäivätapahtuma

14.2.2020 @ 17:00 - 23:00 | Vapaa

(In English below)

Halajatko uusia tuttavuuksia? Tahdotko tutustua vaihtareihin tai jopa naapuriisi? Saavu Lillukkaan ystävänpäivänä 14.2. ja löydä uusia sydänystäviä!

Kortepohjan ylioppilaskylän asukastoimikunta, JYYn hyvinvointivaliokunta, JAMKO ja YTHS järjestävät yhteisen ystävänpäivätapahtuman Lillukassa klo 17 alkaen. Olethan ajoissa paikalla, sillä tapahtuma alkaa heti speed friendingillä. Ilta jatkuu sen jälkeen vapaampana hengailuna, ja tarjolla on pientä purtavaa.Paikkoja on rajoitettu määrä ja tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka sulkeutuu 12.2. Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://bit.ly/2GBnJT0

In need of new friends? Want to get to know Finnish students or maybe even your neighbour? Join us in Lillukka on Valentine’s Day to get to know more people!

Kortepohja’s Student Village’s Tenants’ Council, JYY’s Wellbeing Committee, JAMKO and FSHS are organizing the event together in Lillukka, 5pm onwards. Please be there on time – the event starts with Speed Friending. After Speed Friending, some free hanging and snacks.

Sign in for the event latest on 12th of February: https://bit.ly/2GBnJT0

Tiedot

Päivämäärä:
14.2.2020
Aika:
17:00 - 23:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Lillukka
Taitoniekantie 9
Jyväskylä, 40320 Finland

« All Tapahtumat