Opiskelevat kokoomuslaiset

Opiskelevat kokoomuslaiset edustavat ylioppilaskunnassamme kaikkia opiskelijoita. Teemme sen keskittymällä edistämään konkreettisesti opiskelijan etua niin koulutuspolittiisesti kuin kuntapoliittisesti, huolehtimalla ylioppilaskunnan talouden kestävyydestä sekä tekemällä kestäviä ja kannustavia ympäristöpäätöksiä. Mukaan pääsee erittäin matalalla kynnyksellä, tervetuloa joukkoomme!

Opiskelevien kokoomuslaisten yhteyshenkilö
Johan Jauhiainen
johan.e.jauhiainen@student.jyu.fi

Jyväskylän vihreä vasemmisto

Jyviva kamppailee tasa-arvon, ympäristön, demokratian ja elävän kulttuurin puolesta JYYssä ja kaikkialla kampuksella. Päätösten takana on aina arvovalintoja, ja siksi tuomme keskusteluun vahvan vihervasemmistolaisen vaihtoehdon.

Edustajistotoiminnan ohella järjestämme mm. leffailtoja, retkiä ja bileitä. Jyvivassa pääsee hengailemaan, oppimaan ja tekemään politiikkaa puolueisiin sitoutumatta. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia, ja mukaan voi tulla niin fuksi kuin jatko-opiskelijakin.

Tervetuloa!

jyviva.wordpress.com

Jyvivan yhteyshenkilö
Ira Vainikainen
ira.j.j.vainikainen@student.jyu.fi

JYYn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat toimii edustajistossa opiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja joustavien opintomahdollisuuksien puolesta. Haluamme ylioppilaskunnan olevan aktiivinen yhteiskunnallinen toimija edistäen kestävää kehitystä niin kampuksella kuin kaupungissa. Meille tärkeitä periaatteita ovat ihmisten yhdenvertaiset mahdollisuudet, opiskelijoiden kohteleminen yksilöinä ja paikallinen vastuunkanto globaaleista ongelmista. Ajankohtaista menoa voi seurata JYYn Vihreiden Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa lämpimästi mukaan toimintaan!

www.jyvioni.org/opiskelijapolitiikka

JYYn vihreiden opiskelijoiden yhteyshenkilö
Viivi Kaikkonen
viivi.h.kaikkonen@student.jyu.fi

JYYn Demariopiskelijat

JYYn Demariopiskelijat on ryhmä sosialidemokraattisiin arvoihin, kuten tasa-arvoon, solidaarisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sitoutuneita opiskelijoita. Meitä yhdistää halu tehdä ylioppilaskunnasta yhdenvertaisempi, ja kaikkien opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä yhteisö. Tervetuloa mukaamme!

JYYn Demariopiskelijoiden yhteyshenkilö
Anniina Horto
anamsoho@student.jyu.fi

Jyväskylän keskustaopiskelijat

Jyväskylän keskustaopiskelijat, tuttavallisemmin JOK, on yliopisto- ja AMK-politiikasta sekä valtakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden yhteisö. Pyrimme opiskelumahdollisuuksien parantamiseen ja mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseen opintojen suorittamisessa. Kaikkia meitä yhdistää kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin, sekä halu toimia yhdessä paremman huomisen puolesta.

Jyväskylän keskustaopiskelijoiden yhteyshenkilö
Arttu Laaksonen
laaksonen.arttu@gmail.com

P&D

P&D on ainejärjestöjen pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Sloganimme ”järjen ääni” mukaisesti P&D ei tee päätöksiä puoluepoliittisten ideologioiden perusteella, vaan ratkaisut tehdään rationaalisen harkinnan pohjalta. Tavoitteenamme on tuoda järjen ääntä ylioppilaskunnan toimintaan. Olemme opiskelijoiden asialla yli ainejärjestörajojen, haalareiden väriin katsomatta. P&D kuuluu Järjestöjen ääni -yhteistyöryhmittymään yhdessä Alvarin Unionin ja Luonnontieteilijöiden, kanssa.

www.porssidumppi.com

P&D:n yhteyshenkilö
Kristiina Kronholm
krevamkr@student.jyu.fi

Luonnontieteilijät

Luonnontieteilijät on matemaattis-luonnontieteellisten ainejärjestöjen oma, puoluepoliittisesti sitoutumaton ryhmä, ja toimimme osana Järjestöjen ääni -vaalirengasta. Pidämme tieteellistä tutkimusta ja loogista päättelyä tärkeänä tekemisen lähtökohtana ja päätösten perustana. JYYn toiminnan tulee olla avointa ja aidosti opiskelijoita kuuntelevaa, ja teemme töitä sen eteen, että toiminta keskittyy ylioppilaskunnan ydintehtäviin. Meille erityisen tärkeitä teemoja ovat tutortoiminta, koulutuspolitiikka ja opiskelijoiden äänen kuuluminen yliopistolla. Ylioppilaskunnan tulee myös tukea järjestötoimintaa, sillä järjestöt tekevät arvokasta koulutuspoliittista työtä ja luovat yhteisöllisyyttä.

luonnontieteilijat.wordpress.com

Luonnontietelilijöiden yhteyshenkilö
Josefiina Hukari
josefiina.a.hukari@student.jyu.fi

Alvarin unioni

Alvarin unioni on Seminaarinmäellä syntynyt, puoluepoliittisesti sitoutumaton JYYn edustajistoryhmä, joka on perustettu lisäämään ylioppilaskunnan päätöksenteon demokraattisuutta ja aktivoimaan lisää opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Tavoitteenamme on saada kaikkien opiskelijoiden ääni kuulumaan ylioppilaskunnassamme. Yli ainejärjestörajojen, tiedekunnista välittämättä, laadusta tinkimättä.

Opiskelijan asema omalla kampuksella ja kansallisesti, koulutuksen maksuttomuus ja saavutettavuus, hyvät opiskeluympäristöt ja ympäristöystävällisyys ovat ydinviestimme.

alvarinunioni.com

Alvarin unionin yhteyshenkilö
Teemu Vasama
teemu.e.vasama@student.jyu.fi

Listojen ulkopuoliset ehdokkaat

Sjöström Kim.