JYYn edustajistoryhmät

JYYn päätöksenteosta vastaavat edellisessä edustajistovaaleissa mukana olleet edustajistoryhmät, joiden edustajat valitaan edustajiksi ylioppilaskunnan edustajistoon. JYYn edustajistoryhmät löydät omalta sivultaan.

Tutustu JYYn edustastajistoryhmiin


Changemaker

Tervetuloa mukaan Kirkon ulkomaanavun nuortenverkostoon, jossa keskitymme globaalin vastuun kysymyksiin ja kampanjoimme vaihtuvin teemoin maailman muuttamiseksi. Kokoonnumme joka toinen viikko.

Jyväskylän Eurooppanuoret

Jyväskylän Eurooppanuoret on Eurooppanuorten paikallinen jäsenyhdistys, joka toimii kansainvälisten ja erityisesti eurooppalaisten asioiden parissa. Tavoitteenamme on lisätä EU- ja Eurooppa-tietoa.

Jyväskylän Opiskelijoiden Pohjola-Norden – JOPNO

Olemme pieni mutta vauhdikas opiskelijayhdistys, joka toivottaa tervetulleiksi kaikki pohjoismaisuudesta kiinnostuneet! Jopno tarjoaa smørrebrødejä, salmiakkia, leffailtoja ja paljon muuta. Jos yhteistyö pohjoismaisessa hengessä innostaa, KOM MED!

Jyväskylän SETA

Seta on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien etu- ja virkistysjärjestö. Avoimet ovet torstaisin Mataralla. Vertaistukiryhminä toimivat mm. aseksuaali,- trans-, ja lautapeliryhmät sekä opiskelijaryhmä Pinko.

Jyväskylän YK-yhdistys

Jyväskylän YK-yhdistys tuo tapahtumillaan ja muulla toiminnallaan esille YK:n arvoja eli ennen kaikkea rauhaa ja kestävää kehitystä. Nettisivuilta löydät hallituksemme yhteystiedot – ole rohkeasti yhteydessä, jos haluaisit olla mukana järjestämässä YK:n teemoihin liittyviä tapahtumia tai tulla seuraamaan kokouksiamme!

MLL Järvi-Suomen piiri

Ole pienen puolella! Tule vapaaehtoiseksi: kaveriksi lapselle tai nuorelle, kerhonohjaajaksi, perhekummiksi, tukihenkilöksi, lastenhoitotoimintaan hoitajaksi. Lue lisää nettisivuiltamme!

Monikulttuurikeskus Gloria

Monikulttuurikeskus Gloria on paikka, jossa ihmiset ja kulttuurit kohtaavat. Gloriassa on toimintaa kaikille, kuten esimerkiksi nuorten ryhmiä, kotitehtäväavustusta, perhe- ja vertaisryhmiä, suomenkielen keskusteluryhmiä, monikielinen kielikahvila ja monia muita kieliryhmiä. Toiminta suunnitellaan ja järjestetään yhdessä kävijöiden kanssa. Gloria toimii yhdenvertaisuuden puolesta ja haluaa vähentää rasismia ja ennakkoluuloja. Gloria järjestää esimerkiksi tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia, joiden aiheena on monikulttuurisuus. Osallistu Glorian toimintaan! Voit myös työskennellä vapaaehtoisena ja keksiä uusia ideoita. Ota yhteyttä – tule, koe ja tee!

Naisten Pankki Jyväskylä

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Tule mukaan Jyväskylän paikallistoimintaan ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia.

Paremmin yhdessä ry

Paremmin Yhdessä ry:n Opitaan yhdessä -toiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa autetaan maahan muuttaneita nuoria aikuisia ja aikuisia kotitehtävien teossa ja kokeisiin valmistautumisessa. Ryhmä järjestetään Monikulttuurikeskus Gloriassa joka tiistai, keskiviikko ja torstai kello 15-17 ja siellä voi käydä esimerkiksi kerran viikossa tai kerran kuussa – silloin, kun itselle parhaiten sopii.

SPR Veripalvelu

SPR Veripalvelu toimii osana auttamisen ketjua ja mahdollistaa sen, että potilaat saavat tarvitsemansa verituotteet. Verenluovutus on tärkeä osa suomalaista terveydenhuoltoa. Vuosittain noin 50 000 isoa ja pientä potilasta tarvitsee verensiirtohoitoa ja vapaaehtoisten luovuttajien apua. Jokainen verenluovuttaja on hengenpelastaja. Tule ojentamaan auttava kätesi!