Jyväskylä Renegades

Renegades on Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden amerikkalaisen jalkapallon joukkue, joka tarjoaa mahdollisuuden matalan kynnyksen lajikokeiluun. Seura osallistuu talvisin pelattavaan korkeakoulujenkkifutiksen SM-sarjaan.

Jyväskylä Rugby Club

JRC on hurja joukko nuoria ja vähemmän nuoria miehiä ja naisia, jotka ovat kaikki jossain vaiheessa elämäänsä huomanneet rugbyn olevan maailman hienoin urheilulaji. Rugby on nimenomaan joukkuelaji, kentällä ja sen ulkopuolella. Tule ihmeessä kokeilemaan, se sopii ihan kaikille!

Jyväskylän Kylteriveljet ry

JKV – urheiluseura opiskelijoille. Missiomme on mahdollistaa opiskelijoiden urheilun harrastaminen edullisesti ja kuluttamatta kaikkea vapaa-aikaa. JKV:ssa opiskellaan, juhlitaan ja pelataan yhdessä!

Liikunnan Riemu

Liikunnan Riemu on vuonna 2011 perustettu yli 300 jäsenen opiskelijaurheiluseura, jolla on toimintaa noin 15 eri urheilulajissa. Seuran tarkoituksena on tarjota opiskelijoille, henkilökunnalle ja alumneille yhteisöllistä toimintaa ja mahdollisuuksia toteuttaa omia urheiluharrastuksiaan.

Jyväskylän opiskelevat partiolaiset

JOPA retkeilee ja ulkoilee reipashenkisesti. Yhdessä tehdään monenlaista mukavaa mm. vaellusten, kämppäretkien, ruoka-, nuotio- ja lautapeli-iltojen merkeissä. Partiotaustaa ei tarvitse olla, joten kaikki mukaan! Tutustu toimintaan sivuillamme!

Jyväskylän akateemiset reservinupseerit

JARU on Jyväskylän opiskelijoiden oma reserviläisyhdistys. Yhdistys tarjoaa monipuolista ja vauhdikasta toimintaa sukupuoleen ja sotilasarvoon tai -arvottomuuteen katsomatta.

Kala ja kulaus

Kala ja Kulaus on Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kalastusseura. Yhdistys järjestää erilaisia kalastureissuja, sauna- ja hengailuiltoja, pienimuotoista kisailua sekä kalastukseen liittyviä kursseja. Kaikki kalastuksesta ja eräjormailusta kiinnostuneet, konkarit ja aloittelijat ovat tervetulleita.