Opinkiven sauna

 

Seminaarinmäen kampuksella sijaitseva Opinkivi soveltuu sekä vapaa-ajan viettoon että kokouskäyttöön.

Kapasiteetti ja varustus

Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan liikkuvalla väliseinällä. Tilasta löytyy videotykki sekä siihen yhdistetty digiboksi, äänentoistolaitteisto, kahvinkeitin, 2 jääkaappia, vedenkeitin, uuni, liesi sekä astiasto 50 hengelle. Saunalle on vuokrattavissa pyyhkeitä 20 kpl/20e tai 45 kpl/40€

Varausaika

Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 03.00 mennessä. Mikäli huoltohenkilöstö kohtaa varaajat tilassa vielä seuraavana aamuna, toimitetaan varaajalle lisälasku aiheutuneista kuluista.

Käyttömaksu

Opinkiven saunan päivävuokra on 120 € / JYYn jäsenet ja 200 € / muut. Varaus maksetaan saman tien, kun saunan varaus tehdään varausjärjestelmässä. Varaa sauna täältä: https://jyy.fi/varaukset/opinkivi/ Kalenterissa näkyy vaaleanharmaana vapaat päivät ja jo varatuissa päivissä alaosa näkyy tummanharmaana.

Esteettömyys

Lähin liikkumisesteetön pysäköinti on Opinkiven sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Sisäänkäynti tilaan on liikkumisesteetön, mutta ovi on raskas käsitellä. Tilassa on liikkumisesteetön WC. Pääsy kokoustilaan saattaa etenkin kookkaammalla pyörätuolilla estyä käytävän päässä olevan kapeikon (80 cm) vuoksi. Löylyhuone on liikkumisesteetön. Tilaan ei saa tuoda eläimiä, jotta se säilyy myös allergikoille saavutettavana.

Avain

Saunan varaamisen yhteydessä saat viisinumeroisen koodin, jolla saat Opinkiven saunan sähköoven avattua varaamanasi iltana.

Varaaminen

Varaukset tehdään varausjärjestelmässä.

Siivous

Varaaja huolehtii astioiden tiskaamisesta (omien tiskien tyhjentämisestä koneesta) ja vie lähtiessä pois omat roskat, tavarat ja mahdolliset pullot. Roskat voi viedä Opinkiveltä lähtiessä oikealla ovien takana oleviin jäteastioihin opasteiden mukaisesti. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Siistijä hoitaa lattian perusteellisemman siivouksen. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

Löytötavarat

Kyselyt siivoojilta (ma – pe 9 – 14) 050 526 5443. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.

 

Katso tarkemmat varausehdot täältä!