Rentukan kuntosali on kaikille JYYn asunnoissa asuville maksuton, matalan kynnyksen itsenäisen harjoittelun sali. Kulku salille on helppoa omalla uuden sukupolven Kyläavaimella. Vaatteet voi vaihtaa kivasti kotona. Löydät Kuntosalin uuden Rentukka-talon 2. kerroksesta.

Kulkuoikeuden saaminen

Kuntosalin käyttö sisältyy JYYn asuntokohteissa (Kortepohjan ylioppilaskylä, Vehkakuja 2) asuntovuokraan. Nouda uuden sukupolven etäluettava Kyläavain JYY Asukaspalveluista tai Rentukan Infopisteeltä. Kyläavain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Korkeakoululiikunnan kautta käyttöoikeuden saavat:

Rentukan kuntosali sisältyy Korkeakoululiikunnan liikuntamaksuun huhtikuusta 2018 alkaen. Maksa Korkeakoululiikunnan lukukausimaksu ja nouda avainkortti yliopistokauppa Sopista. Korkeakoululiikunnan kautta saatu kulkuoikeus on henkilökohtainen, eikä avainta saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Kulku Kuntosalille

Kuntosalin pääsisäänkäynti sijaitsee Rentukka-talon pohjoispäädyssä, katutasossa. Näytä Kuntosalikorttiasi tai Kyläavaintasi oven vieressä olevalle lukijalaitteelle ja astu sisään oven auettua. Kiipeä portaat 2. kerrokseen, niin pääset suoraan Kuntosaliin.

Kortepohjan ylioppilaskylän asukkailla on helppoa: kuntosalille voi kulkea myös A-talon sisäkäytävää pitkin. Seuraa tällöin opasteita talon sisällä.

Portaaton kulku Kuntosalille ja pesutiloihin

Portaaton kulku Kuntosalille on mahdollinen Rentukan Aulassa sijaitsevan hissin avulla Ravintolan aukioloaikoina. Pesutiloihin on mahdollista kulkea portaattomasti ulkokautta. Rentukka-talon alta kuljetaan A-talon pääsisäänkäynnille ja sitä kautta hissiin, jolla nousu 9. kerrokseen.

Kulku pesutiloihin (A-talon remontin valmistuttua / Huhtikuusta 2018 alkaen)

Kuntoilun jälkeen pääset peseytymään A-talon 9. kerroksen saunatiloissa. Kulku pesutiloihin tapahtuu Rentukka-talon 2. kerroksesta (seuraa opasteita). Pesutiloihin mennessäsi tarvitset mukaasi Kyläavaimen / Kuntosalikortin.

Pukeutumistilat

Rentukan Kuntosalilla ei ole varsinaisia pukuhuoneita, vaan liikkumaan kannattaa tulla kotoa treenivaatteet päällä tai varautua vaihtamaan vaatteet A-talon 9. kerroksen pesutilojen pukuhuoneessa.

 

Huom! Että hommat sujuisivat reilusti ja kaikkien kannalta oikeudenmukaisella tavalla, tekee henkilökuntamme välillä pistetarkistuksia Kuntosalin käyttäjien käyttöoikeuksista. Korkeakoululiikuntamaksun suorittajat voivat osoittaa käyttöoikeutensa puhelimen näytöllä näkyvällä kuitilla sekä henkilöllisyystodistuksella, Kortepohjan asukkaat taas henkkarilla + asunnon numerolla.