Rentukan kuntosali

Rentukan kuntosali on kaikille Soihdun asukkaille maksuton, matalan kynnyksen itsenäisen harjoittelun sali. Kulku salille onnistuu omalla Kyläavaimella ja vaatteet voit vaihtaa kätevästi kotona tai A-talon 9. kerroksen saunojen pukuhuoneissa. Kuntosali sijaitsee Rentukka-talon 2. kerroksessa, kulku kuntosalille onnistuu Lillukan viereisestä ulko-ovesta tai A-talosta (vain asukkaat).

Ketkä voivat käyttää kuntosalia?

Soihdun asukkaat

Kuntosalin käyttö sisältyy Soihdun asuinkohteissa asunnon vuokraan. Soihdun asukas voi noutaa lähiluettavan Kyläavaimen Soihtu Asumisen palvelupisteeltä. Avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Korkeakoululiikunnan jäsenet

Rentukan kuntosalin käyttöoikeus sisältyy myös Korkeakoululiikunnan liikuntamaksuun. Maksa Korkeakoululiikunnan lukukausimaksu ja nouda avainkortti Rentukan Infosta tai JYYn keskustoimistolta. Korkeakoululiikunnan kautta saatu avainkortti on henkilökohtainen, eikä avainta saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Huomioithan, että Korkeakoululiikunnan kuntosalikorttien kulkuoikeudet ovat erilaiset, kuin asukkailla: kulku kuntosalille onnistuu ainoastaan Lillukan viereisestä ulko-ovesta ja pääsy pesutiloihin ainoastaan kuntosalin kautta (ei kulkua ravintolan puoleisesta ovesta tai A-talon pääovista).

Kulku Kuntosalille

Kuntosalin pääsisäänkäynti sijaitsee Rentukka-talon pohjoispäädyssä, katutasossa. Näytä Kyläavaintasi tai Korkeakoululiikunnan kuntosalikorttiasi oven vieressä olevalle lukijalaitteelle ja astu sisään oven auettua. Kiipeä portaat 2. kerrokseen, josta pääset kuntosalille.

Kylän asukkaat voivat kulkea kuntosalille myös A-talon sisäkäytävää pitkin. Seuraa tällöin opasteita talon sisällä.

Katso kuntosalin sijainti

MAVE-tila

Rentukan kuntosalin yhteydessä on myös erillinen tila maastaveto- ja painonnostoharjoituksia varten. Tilasta löytyy tangot ja painot maastavetoharjoituksia varten sekä jalkakyykkyteline.

Erillinen MAVE-tila sijaitsee A-talon pohjakerroksessa ja kulku tilaan onnistuu Kyläavaimella tai Korkeakoululiikunnan avainkortilla. Tila on kaikkien Soihdun asukkaiden sekä Korkeakoululiikunnan jäsenten käytettävissä päivittäin klo 9-21.

Katso MAVE-tilan sijainti

Pukeutumistilat

Rentukan Kuntosalilla ei ole pukuhuoneita, vaan liikkumaan kannattaa tulla kotoa treenivaatteet päällä tai varautua vaihtamaan vaatteet A-talon 9. kerroksen pesutilojen pukuhuoneessa. Kuntosalilta löytyy kuitenkin WC-tilat sekä suihku. Lisää suihkuja A-talon 9. kerroksessa.

Vaatesäilytys salilla

Kuntosalin vaatesäilytystilassa on kenkäteline ulkokengille ja naulakko ulkovaatteille. Pikkutavaroille on pieniä lukittavia lokeroita, jollaisen voit ottaa käyttöön harjoittelun ajaksi. Halutessasi voit lukita kaapin omalla riippulukollasi, mutta ethän jätä tavaroitasi säilytykseen kuntosalille.

Kaapit on tarkoitettu käytettäväksi vain harjoittelun ajan. Lukittuja kaappeja pidetään silmällä ja yliajaksi lukitut kaapit tyhjennetään siivouksen yhteydessä. 

Esteetön kulku kuntosalille ja pesutiloihin

Esteetön kulku Kuntosalille on mahdollinen Rentukan aulassa sijaitsevan hissin avulla ravintolan aukioloaikoina. Pesutiloihin on mahdollista kulkea portaattomasti ulkokautta. Rentukka-talon alta kuljetaan A-talon pääsisäänkäynnille ja sitä kautta hissiin, jolla nousu 9. kerrokseen.

Kulku pesutiloihin

Kuntoilun jälkeen pääset peseytymään A-talon 9. kerroksen saunatiloissa. Kulku pesutiloihin tapahtuu Rentukka-talon 2. kerroksesta (seuraa opasteita). Pesutiloihin mennessäsi tarvitset mukaasi Kyläavaimen tai Korkeakoululiikunnan avainkortin.

Huom! Että hommat sujuisivat reilusti ja kaikkien kannalta oikeudenmukaisella tavalla, tekee henkilökuntamme välillä pistotarkistuksia Kuntosalin käyttäjien käyttöoikeuksista. Korkeakoululiikuntamaksun suorittajat voivat osoittaa käyttöoikeutensa puhelimen näytöllä näkyvällä kuitilla sekä henkilöllisyystodistuksella, Soihdun asukkaat taas henkkarilla + asunnon numerolla.