Tervetuloa uudistuneeseen
ravintola Rentukkaan

Ravintola Rentukka avataan uudestaan täydellisen uudistuksen jälkeen 22.1.2018 klo 9.00. Ravintolatoiminnasta vastaa Sonaatti Oy, jolla on 20 vuoden kokemus opiskelija- ja henkilöstöravintoloiden sekä kahvila- ja edustuspalvelujen tarjoamisesta. Sonaatin oma leipomo Sole valmistaa ravintolaamme leivät ja muut leipomotuotteet.

Lounas

Noutopöytälounas on tarjolla ma – la klo 11 – 19.00 ja su klo 12 – 17.00. Lounaan hinta on 7,90 EUR/henkilö. Kelan ateriatukeen oikeutetuille opiskelijoille lounaan hinta on 2,60 EUR/henkilö. Noutopöydässä on tarjolla useampia vaihtoehtoja; kaksi lämmintä pääruokaa, keitto, leipäpöytä ja ruokajuomat. Lounaan tarkempi sisältö ilmoitetaan nettisivuillamme aina edellisellä viikolla.

Normaalihintaiseen lounaaseen sisältyy myös kahvi tai tee. Opiskelijahintaisen (2,60 EUR) lounaan nauttivilla on myös mahdollisuus ostaa kahvi tai tee erikoishintaan. Lounaan voi täydentää keittiömme valmistamalla jälkiruoalla tai Solen herkullisella leivonnaisella.

Grillituotteet

Lounasaikaan valmistamme grillissä erikoishintaisia päivittäin vaihtuvia tuotteita. Keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 19.00 jälkeen on tarjolla laajempi valikoima street food –annoksia.

Kahvilavalikoima

Kahvilavalikoimamme koostuu pääasiassa Konditoria Solen ja oman keittiömme valmistamista tuotteista. Tarjoamme päivittäin vaihtuvan valikoiman maukkaita suolaisia ja makeita kahvileipiä. Valikoimamme sisältää myös terveellisempiä vaihtoehtoja, mm. smoothieta, tuorepuuroa ja marjarahkaa.

Erityisruokavaliot

Kasvisruokailijat ja vegaanit huomioidaan tuotevalikoimassamme, myös muut erityisruokavaliot mahdollisuuksien mukaan. Tuoteselosteissa on merkintä erityisruokavalioista ja henkilökuntamme auttaa mielellään ruoan valinnassa. Tuotantotiloissamme käsitellään gluteenia sisältäviä tuotteita. Vakavissa allergiatapauksissa olethan yhteydessä henkilökuntaamme.