JYYn avustukset

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan myöntämien avustusten tarkoituksena on tukea JYYn piirissä toimivien yhdistysten, opiskelijaryhmien ja yksittäisten opiskelijoiden järjestämiä tapahtumia, sekä osallistumisia erilaisiin tapahtumiin. Avustuksilla JYY haluaa kannustaa jäseniään sekä piirissään toimivia yhdistyksiä aktiivisuuteen ja uusien toimintamuotojen käynnistämiseen. Yhdistysten varsinaisen toiminnan tueksi haetaan JYYn toiminta-avustusta. Toiminta-avustuksia haetaan kaksi kertaa vuodessa; perusosa keväällä ja toimintaperusteinen osa syksyllä.

JYYn kulttuuri-, projekti- ja liikunta-avustuksia haetaan sähköisellä hakulomakkeella. JYYn hallitus ja henkilöstö auttavat mielellään kaikissa avustuksiin liittyvissä kysymyksissä.

JYYn piirissä toimivien järjestöjen toiminta-avustushaku on auki keväällä ja syksyllä, tarkista tarkemmat aikataulut sivulta toiminta-avustus.

Tutustu tarkasti avustusten kriteereihin ennen hakemista ja ota tarvittaessa yhteyttä jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriin.

Muiden tahojen avustuksia

Jyväskylän kaupunki myöntää vuosittain nuorisoavustuksia, joita ainakin harrastejärjestöjen kannattaa hakea. Hakuaika tammikuussa!

Eri säätiöiden ja rahastojen avustuksiin kannattaa myös tutustua. Järjestötietopalvelu Jelli on niitä ansioikkaasti listannut. Samoin Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta on listannut useita säätiöitä, jotka myöntävät apurahoja. Siitä vain tutkimaan!