Avustukset

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) myöntämien avustusten tarkoituksena on tukea tasapuolisesti JYYn piirissä toimivien yhdistysten, opiskelijaryhmien ja yksittäisten opiskelijoiden järjestämiä tapahtumia sekä osallistumisia erilaisiin tapahtumiin. Avustuksilla JYY haluaa kannustaa jäseniään sekä piirissään toimivia yhdistyksiä aktiivisuuteen ja uusien toimintamuotojen käynnistämiseen. Yhdistysten varsinaisen toiminnan tueksi haetaan JYYn toiminta-avustusta. Toiminta-avustuksia haetaan kaksi kertaa vuodessa; perusosa huhtikuussa ja toimintaperusteinen osa marraskuussa.

JYYn järjestämis- ja osallistusmisavustuksia haetaan sähköisellä hakulomakkeella. JYYn hallitus ja henkilöstö auttavat mielellään kaikissa avustuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Jyväskylän kaupunki myöntää vuosittain nuorisoavustuksia, joita ainakin harrastejärjestöjen kannattaa hakea. Hakuaika tammikuussa!

Eri säätiöiden ja rahastojen avustuksiin kannattaa myös tutustua. Järjestötietopalvelu Jelli on niitä ansioikkaasti listannut. Samoin Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta on listannut useita säätiöitä, jotka myöntävät apurahoja. Siitä vain tutkimaan!

JYYn piirissä toimivien järjestöjen toiminta-avustushaku on auki keväällä ja syksyllä, tarkista tarkemmat aikataulut sivulta toiminta-avustus.

Kulttuuri-, projekti- ja liikunta-avustuksiin on jatkuva haku.

Tutustu tarkasti avustusten kriteereihin ennen hakemista ja ota tarvittaessa yhteyttä jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriin.