Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) myöntämien avustusten tarkoituksena on tukea tasapuolisesti JYYn piirissä toimivien yhdistysten, opiskelijaryhmien ja yksittäisten opiskelijoiden järjestämiä tapahtumia sekä osallistumisia erilaisiin tapahtumiin. Avustuksilla JYY haluaa kannustaa jäseniään sekä piirissään toimivia yhdistyksiä aktiivisuuteen ja uusien toimintamuotojen käynnistämiseen. Yhdistysten varsinaisen toiminnan tueksi haetaan JYYn yleisavustusta. Yleisavustukset tulevat hakuun maaliskuussa ja hausta ilmoitetaan erikseen.

JYYn järjestämis- ja osallistusmisavustuksia haetaan omilla hakulomakkeillaan. Uudistuksen yhteydessä hakuprosessia on yhtenäistetty ja kriteerejä muutettu. Kriteereitä on päivitetty edelleen kesällä 2016, joten luethan ohjeet tarkkaan. JYYn hallitus ja henkilöstö auttavat mielellään kaikissa avustuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Avustuksia kulttuuritapahtumiin myöntää myös Jyväskylän yliopiston kulttuuritoimikunta muutaman kerran vuodessa. Katso tarkemmat hakuohjeet.

Jyväskylän kaupunki myöntää vuosittain nuorisoavustuksia, joita ainakin harrastejärjestöjen kannattaa hakea. Hakuaika tammikuussa!

Eri säätiöiden ja rahastojen avustuksiin kannattaa myös tutustua. Järjestötietopalvelu Jelli on niitä ansioikkaasti listannut. Samoin Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta on listannut useita säätiöitä, jotka myöntävät apurahoja. Siitä vain tutkimaan!

Yleisavustushaku on auki seuraavan kerran keväällä 2018.

Järjestämis- ja osallistumisavustuksiin on jatkuva haku.

Tutustu tarkasti avustusten kriteereihin ennen hakemista ja ota tarvittaessa yhteyttä jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriin.