Opiskelijakortti on ylioppilaskunnan jäsenkortti ja samalla virallinen keino todistaa olevasi opiskelija. Voimassaolevalla opiskelijakortilla opiskelija on oikeutettu muun muassa opiskelijahintaisiin aterioihin, joukkoliikenteen alennuksiin ja Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluihin, Frankin nettialennuksia unohtamatta.

Todisteeksi jäsenyydestä opiskelijat tilaavat opiskelijakortin, johon liimataan kortin voimassolon todistava lukuvuosi- tai lukukausitarra. Opiskelija voi hankkia myös sähköisen opiskelijakortin. Opiskelijakortit toimittaa Frank, joka kokoaa yhteen opiskelijaedut Suomessa. Kaikki Frankin tarjoamat edut ovat myös JYYn jäsenten käytettävissä.

Jäsenmaksun maksettuaan lukuvuositarran voi vuosittain noutaa JYYn keskustoimistolta osoitteesta Keskussairaalantie 2, 40600 JKL. Muista tarkastaa ajantasaiset aukioloajat sivun alareunasta.

Elokuusta 2019 lähtien voit noutaa lukuvuositarran myös Kortepohjan ylioppilaskylässä sijaitsevasta Rentukasta, osoite on Taitoniekantie 9, 40470 JKL. Aukioloajat voit tarkistaa Rentukan Infopisteen sivuilta.

Kuvassa esimerkki Frankin opiskelijakortin ulkonäöstä.

Tilaa opiskelijakortti ja hyödynnä parhaat edut

Voit tilata opiskelijakortin, kun olet liittynyt JYYn jäseneksi, ja tieto opiskelijuudestasi on siirtynyt Frankille.

Opiskelijakortin tilaaminen tapahtuu rekisteröitymällä Frankin sivuille.

Tilaa opiskelijakortti

Kuvassa on Frankin opiskelijakortin mobiiliversio.

Ota digitaalinen opiskelijakortti käyttöösi

Helpoin tapa päästä nauttimaan opiskelijaelämästä ja kaikista opiskelijaeduista on ladata digitaalinen opiskelijakortti FrankApp. Sen avulla saat kaikki opiskelijaedut käyttöösi suoraan puhelimestasi. Frank App toimii myös virallisena opiskelijatunnisteena ympäri Suomen.

Lataa FrankApp
Lue lisää Frankista ja opiskelijaeduista

Etkö löytänyt etsimääsi tältä sivulta? Lue myös usein kysytyt kysymykset tai laita sähköpostia jyy@jyy.fi.