Tervetuloa JYYn järjestösivuille!

Täältä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon ja avun, mitä JYY tarjoaa järjestöjen tueksi.

Onko sinulla huolia, murheita tai kysymyksiä? Me autamme ja vastaamme parhaamme mukaan! Haluamme olla tukenanne kaikennäköisissä kiemuroissa, joita järjestöelämässä voi tulla vastaan. Lisätietoja ja kaikki järjestökirjeet löydät täältä.

Olemme koonneet koulutusmateriaalejamme ja muita järjestöelämää auttavia tiedostoja materiaalipankkiimme. Sieltä löydät järjestötoiminnan oppaita ja mallidokumentteja kaikenlaisiin tarpeisiin.

JYY tukee järjestöjä myös rahallisesti. Toiminta-avustusta jaetaan sekä keväisin että syksyisin järjestöjen perustoiminnan ylläpitämiseksi. Lisäksi JYY tarjoaa avustusta projekteihin sekä liikunta- ja kulttuuritoimintaan. Lue lisää avustuksista täältä.

Saadakseen näitä palveluita järjestön tulee rekisteröityä JYYn piirissä toimivaksi järjestöksi vuosittain. Rekisteröidyttyänne teidät lisätään järjestöaktiivit-sähköpostilistalle. Rekisteröidy täältä!

Onko suunnitelmissanne järjestää jokin uusi, idearikas ja laajasti opiskelijoita palveleva tapahtuma? Olemme JYYssä aina kiinnostuneita uusista tapahtumakonsepteista. Olkaa rohkeasti ja hyvissä ajoin yhteydessä, jotta voimme kehitellä yhteistyökuvioita! Tapahtumakonsepteja voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri

Petro Pitkänen
050 430 6747
jasenpalvelusihteeri@jyy.fi

Hallituksen järjestövastaava 2024

Valtteri Hiltunen
valtteri.hiltunen@jyy.fi