Saavutettavuusseloste jyy.fi -verkkopalvelusta

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua jyy.fi ja on päivitetty  viimeksi 22.12.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Saavutettavuuden tämänhetkinen tila

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan verkkosivut on nykyisessä muodossaan julkaistu vuonna 2017. Sivujen sisältöä uudistetaan jatkuvasti.

Ei saavutettava sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • JYYn materiaalipankki sisältää toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018, eivätkä näin ollen kuulu saavutettavuuslainsäädännön piiriin

Palaute

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000