Vapaat asunnot

Ilmoitukset vapaina olevista asunnoista. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta eikä palstan ylläpitäjä ole vastuussa palstalla olevista ilmoituksista.

Etsi asuntoja

Asuntoa etsivät opiskelijat

Löydä vapaana olevalle asunnollesi vuokralainen asuntoa etsivistä opiskelijoista.

Etsi vuokralaisia

Ilmoita vapaasta asunnosta

Mikäli etsit asuntoa tai sinulla on asunto, jonka tahdot vuokrata eteenpäin, voit jättää ilmoituksen asuntopalstalle alla olevalla lomakkeella.

Jätä ilmoitus

Näin käytät JYYn asuntopalstaa

Asuntopalsta on tarkoitettu vain Jyvässeudun opiskelijoiden vuokra-asuntotarpeeseen ja vain yksityishenkilöiden käyttöön. Kaupallisten ilmoitusten jättäminen palstalle on kielletty (esimerkiksi asuntovälitystä harjoittavat yritykset). Palstaa ei ole tarkoitettu erilaisten tapahtumien, kuten rallien, ajaksi vuokrattavista asunnoista ilmoittamiseen.

Palstan kautta vuokratuista asunnoista ei saa periä välityspalkkiota. Palstan ylläpitäjä poistaa palstalta sinne kuulumattomat, esimerkiksi muualla kuin Jyvässeudulla tai muuta kuin opiskelijoiden asumista koskevat, ilmoitukset oman harkintansa mukaan.

Jos havaitset palstalla sinne kuulumattomia ilmoituksia, ilmoitathan siitä palstan ylläpitäjälle sähköpostitse: asuntopalsta@jyy.fi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta tai palstan ylläpitäjä ei ole vastuussa palstalla olevista ilmoituksista.

Muista, että yksityisen vuokranantajan vuokra ei useinkaan sisällä esimerkiksi energian, veden, netin ja muiden kiinteiden kulujen kaltaisia asumismenoja. Tutustu siksi myös JYYn omistaman Soihtu Asumisen tarjoamiin vuokra-asuntoihin. Soihtu Asumisen vuokra sisältää kaikki kiinteät asumiskulut ja paljon lisäpalveluita, esimerkiksi kuntosalin, co-working-tilan ja pyykkitupien käytön.

Soihtu Asumisen kohde-esittelyt