JYYn liiketoiminta kulkee nimellä Soihtu

Olemme kaupunkiympäristöjen ja yhteisöllisen toimintakulttuurin kehittäjä.

Tutustu Soihtuun


Hallinnoimme yli 100 miljoonan euron varallisuutta

Vuonna 2021 konsernimme toiminnan tuotot olivat 11 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on 44 työntekijää ja osakkuusyhtiöissämme noin 100 henkilöä.

Tutustu vuosikertomukseen 2021

Rakentaminen ja aluekehitys

Kehitämme Kortepohjan ja Seminaarinmäen alueita yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa yhä paremman palvelun asuinympäristöiksi.

Aluekehityshankkeemme

JYYn ravintolat

Ravintola Ilokiven lisäksi JYY on mukana ravintolaliiketoiminnassa Semman osakkaana, muun muassa Rentukassa.

Ravintolaliiketoiminta

Asuntokohteemme

Asuntokohteemme sijaitsevat puistomaisessa Kortepohjan kaupunginosassa ja nopeasti kehittyvässä Savelassa hyvien palvelujen äärellä.


Kortepohjan ylioppilaskylä

Kortepohjan ylioppilaskylä tarjoaa monenlaista vuokra-asumisen mahdollisuuksia eri elämänvaiheissa oleville opiskelijoille. Kulttuurihistoriallisesti arvokas Kortepohjan ylioppilaskylä on uudistunut 2000-luvun aikana. Eloisa kaupunginosa tunnetaan esimerkiksi yhteisötalo Rentukasta.

Tutustu kohteeseen

Soihtu Vehkakuja

JYYn asunnot Vehkakuja 2:ssa ovat houkutteleva kohde helppoa asumista ja kaikenkattavaa vuokraa arvostaville. 8-kerroksiset talot sijaitsevat lähellä Savelan kaupunginosan monipuolisia palveluita sekä Kortepohjan ja Laajavuoren vehreitä ulkoilumaastoja.

Tutustu kohteeseen

Soihtu Korttelikylä

Soihtu Korttelikylän uudiskohde tuo JYYn laadukkaan asumisen ensimmäistä kertaa lähelle korkeakoulukampuksia. Energiatehokas Soihtu Korttelikylä mm. tuottaa itse sähköä ja mahdollistaa autottoman elämän.

Tutustu kohteeseen

Palveluympäristöt

JYY kehittää monipuolisia kaupunkiympäristöjä, joissa asumista täydentävillä palveluilla on keskeinen rooli.

Ajanmukaiset palveluympäristömme syntyvät tutkitun tiedon perusteella. JYYn palvelut tuottavat käyttäjilleen hyvää elämää ja tukevat yhteisöllisyyttä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Lue lisää Rentukasta

 


Organisaatio ja yhteystiedot

JYYn liiketoiminnan johtavat toimihenkilöt työskentelevät Vehkakuja 2:n toimipisteessä. Tiloista löytyvät myös JYY Asukas- ja talouspalveluiden asiakaspalvelupisteet.

Soihdun yhteystiedot

Liiketoimintastrategia

JYY ohjaa Soihtua strategialla. Strategia varmistaa, että Soihdun työllä on päämäärä: vaikka kilpailutilanne Jyväskylän asuntomarkkinoilla tiukkenee ja digitalisaatio muuttaa maailmaa, Soihtu erottautuu laadukkailla palveluilla, elinikäistä oppimista tukevilla asuinympäristöillä ja kestävällä arvopohjalla.

Tutustu liiketoimintastrategiaan