Ylioppilaskunnalla on vuokrattavana erilaisia kokous-, sauna-, harrastus-, ja juhlatiloja päiväksi kerrallaan. Ylioppilaskunnan tilat ovat vuokrattavissa niin JYYn jäsenille, sen alaisille kerhoille kuin sitä lähellä toimiville yhdistyksillekin.

Varaamaan >>

 

Vapaa-aikatilat

Ilokivi

Ilokiven monitoimitilan, yläkerran ja terassin varaukset hoituvat Ilokiven sivujen kautta.

Lisätietoja ja varaukset

Lillukka

Ylioppilaskylässä sijaitsevan Lillukan voi vuokrata bile-, lani- tai kokouskäyttöön pientä maksua vastaan, jos on JYYn jäsen tai asuu Kortepohjan ylioppilaskylässä. Tila on remontoitu vuonna 2018 entistä ehommaksi. Sisään mahtuu enintään 48 henkeä.

Lillukan voit varata käyttöösi sähköisen varausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat laneja varten 24-porttisen kytkimen lainaan, olethan hyvissä ajoin yhteydessä Rentukan infoon: info@rentukka.fi.

Lisätietoja

Kokoustilat

Rentukka

Kortepohjan ylioppilaskylästä löytyy lisäksi kaksi kokoustilaa, joita kaikki JYY:n jäsenet voivat vuokrata käyttöönsä. B-talon 9. kerroksessa sijaitseva kokoustila Bertta on sopiva max. 12 hengen kokouksiin tai pieniin juhliin – tilan voit varata täältä.

Rentukan alakerrassa sijaitseva kerhotila taas puolestaan on sopiva kokouksiin ja kerhoihin, tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Kerhotilan voit varata Rentukan infopisteen kautta, osoitteesta info@rentukka.fi.

Lisätietoja

Saunatilat

Opinkiven sauna- ja kokoontumistila

Seminaarinmäen kampuksella sijaitseva Opinkivi soveltuu sekä vapaa-ajan viettoon että kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan osittain avattavalla väliseinällä, joten löylyttely on mahdollista joko yhdessä isossa tai kahdessa pienemmässä saunassa.

Opinkiven sauna on esteetön tila, pukuhuoneiden irtokalusteita voi liikutella tarvittaessa. Tilassa on myös esteetön WC. Kulku kokoontumistilaan käy kapeahkon (80cm) käytäväkapeikon läpi, jolloin kulku kokoontumistilaan etenkin kookkaammalla pöyrätuolilla saattaa estyä.

Varaa sauna käyttöösi täältä. Tarkat varaus- ja käyttöehdot löydät täältä.

Lisätietoja

Tilaussauna Bastu

Kortepohjan ylioppilaskylässä sijaitseva Bastu on uusi ja tilava tilaussauna, joka sijaitsee Rentukan välittömässä läheisyydessä, B-talon 9. kerroksessa. Tilaussauna avautuu heinäkuussa 2019.

Bastussa voi löylytellä yhtä aikaa noin 12 henkeä. Viihtyisä ja valoisa sauna tarjoaa lempeät löylyt ja oleskelutilassa voit nauttia virvokkeita sekä viettää yhteistä aikaa ystävien kanssa nauttien hienoista maisemista.

Samassa kerroksessa sijaitsee kokoustila Bertta, jossa voi järjestää niin kokouksia kuin pienimuotoisia juhliakin. Bastu sekä Bertta ovat myös varattavissa erikseen. Molemmat tilat voit varata täältä.

Lisätietoja

Yliopiston tilojen varausohjeet

JYYn piiriin rekisteröityneet järjestöt voivat varata yliopiston tiloja toimintaansa. Varsinaiseen toimintaan (kokoukset, koulutukset) järjestöt voivat varata mitä vain yliopiston tiloja käyttöönsä suoraan KOVS-järjestelmän kautta. Tämän lisäksi yliopisto tarjoaa järjestöille kolmea tilaa iltatapahtumakäyttöön maksutta.

 • Boombox
  • Varattavissa ma-to, klo 16-22
  • Sijaitsee Musica-rakennuksessa
  • Väkeä mahtuu max 80hlö
 • Tilia
  • Varattavissa ma-to, klo 16-22
  • Sijaitsee T-rakennuksessa
  • Väkeä mahtuu n. 100hlö
 • Student Lounge
  • Varattavissa ma-pe, klo 18-21
  • Sijaistsee Lähteen ylemmässä kellarikerroksessa
  • Väkeä mahtuu n. 30hlö

Voit tehdä varauksen tiloihin täyttämällä alla olevan lomakkeen

Tarkemmat ohjeet linkeistä: