Ylioppilaskunnalla on vuokrattavana erilaisia kokous-, sauna-, harrastus-, ja juhlatiloja päiväksi kerrallaan. Ylioppilaskunnan tilat ovat vuokrattavissa niin JYYn jäsenille, sen alaisille kerhoille kuin sitä lähellä toimiville yhdistyksillekin.

Vapaa-aikatilat

Ilokivi

Ilokiven monitoimitilaa, yläkertaa ja terassia voi tiedustella tapahtumakäyttöön keskiviikko-, perjantai- ja lauantai-illoiksi Ilokiven ravintoloitsijoilta. Ravintoloitsijat Samppa Erkkilä ja Juuso Pusa hoitavat tapahtumailtojen käytännönjärjestelyt ja anniskelun. Ilokiven monitoimitilaa, yläkertaa ja terassia voi tiedustella muina aikoina käyttöön kulttuurituottajalta. Tilojen kapasiteetit: alakerta 350 hlö, yläkerta 280 hlö, terassi 120 hlö.

Ilokiven monitoimitilan, yläkerran ja terassin varaukset hoituvat Ilokiven sivujen kautta.

Lillukka

Ylioppilaskylässä sijaitsevan Lillukan voi vuokrata bile- tai kokouskäyttöön pientä maksua vastaan, jos on JYYn jäsen tai asuu Kortepohjan ylioppilaskylässä. Tila on remontoitu vuonna 2018 entistä ehommaksi. Sisään mahtuu enintään 48 henkeä.

Lillukan varaukset tapahtuvat Kortepohjan ylioppilaskylän sivujen kautta.

Kokoustilat

Ylioppilastalo Ilokivessä on kaksi maksutonta kokoustilaa, jotka ovat opiskelijoiden ja opiskelijajärjestöjen käytössä: kabinetti rakennuksen siivessä (Koivisto), sekä ruokalan takaosa (Halonen). Myös Ilokiven yläkerran koko sali on mahdollista varata isompia kokouksia, kirpputoreja tai muita tapahtumia varten silloin kun se ei ole lounasravintolan käytössä.

Molemmat kokoustilat ovat esteettömiä.

Lisätietoa kokoustiloista ja varausohjeet Ilokiven sivuilta.

Saunatilat

Opinkiven sauna- ja kokoontumistila

Seminaarinmäen kampuksella sijaitseva Opinkivi soveltuu sekä vapaa-ajan viettoon että kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan osittain avattavalla väliseinällä, joten löylyttely on mahdollista joko yhdessä isossa tai kahdessa pienemmässä saunassa.

Opinkiven sauna on esteetön tila, pukuhuoneiden irtokalusteita voi liikutella tarvittaessa. Tilassa on myös esteetön WC. Kulku kokoontumistilaan käy kapeahkon (80cm) käytäväkapeikon läpi, jolloin kulku kokoontumistilaan etenkin kookkaammalla pöyrätuolilla saattaa estyä.

Varaa sauna käyttöösi täältä. Tarkat varaus- ja käyttöehdot löydät täältä.

Yliopiston tilojen varausohjeet

JYYn piiriin rekisteröityneet järjestöt voivat varata yliopiston tiloja toimintaansa. Tarkemmat ohjeet linkistä: Tilanvarausohjeet JYYn piirissä toimiville järjestöille.