Lillukka

Oliko ajatuksissa järjestää isommat synttärit, eikä oma olohuone enää riitä? Lillukka on helppo valinta. Rentukan välittömässä läheisyydessä sijaitseva vapaa-aikatila Lillukkaa vuokrataan ensisijaisesti Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaille ja JYYn jäsenille, ja tilaan mahtuu 48 henkeä.

Omien tarjoilujen esillepano onnistuu helposti Lillukan pienoiskeittiössä. Pienemmälle porukalle kahvin ja teen keittely käy samalla. Keittiöstä löytyy kaksi kahvinkeitintä, vedenkeitin, mikro, uuni, jääkaappi sekä astioita noin 30 hengelle. Lisäksi tilasta löytyy piano sekä valkokangas, mutta ei projektoria. Tarvittaessa voit vuokrata projektorin Rentukan infosta.

Lillukka sijaitsee Rentukan yhteydessä, mutta tilaan on oma sisäänkäynti. Voit tarkistaa tilan sijainnin pohjapiirroksesta (linkki avautuu uuteen välilehteen). Lillukan yhteydessä on WC-tilat, mutta huomioithan, että kulku niihin ei ole esteetön (alakerrassa, ei hissiä).

Internet

Lillukassa on langattoman JY:n opiskelijaverkon lisäksi mahdollisuus järjestää lanit kiinteällä kaapeliyhteydellä. Jotta lanit sujuisivat ongelmitta, voit lainata Rentukasta 24-porttisen kytkimen, jonka portit toimivat gigabitin nopeuksilla. Mikäli haluat kytkimen lainaan, olethan hyvissä ajoin yhteydessä Rentukan infoon: info@rentukka.fi.

Varaaminen

Koulutuksia, sitsejä ja nyyttäripäivällisiä ajatellen sisustettu, pinnoiltaan vuonna 2018 uusittu Lillukka on varattavissa sähköisen varauskalenterin kautta. Lillukan tilavuokra maksetaan tilavarauksen yhteydessä ja ovikoodi varaukselle lähetetään erillisenä sähköpostiviestinä. Huomioithan, että ovikoodi toimii ainoastaan varauksesi ajankohtana.

Luethan varausehdot huolellisesti ennen varauksen tekoa.

Varausehdot

 

Hinnasto:

JYY:n jäsenhinta:

Päivä-/iltavaraus            50 €
Koko päivä                         100 €

Normaali hinta:

Päivä- tai iltavaraus        100 €
Koko päivä                          200 €

  • Päivävaraus klo 8-15
  • Iltavaraus klo 16-04
  • Koko päivän varaus klo 8-04
  • Huom: Varausjärjestelmä antaa ilta- ja koko päivän varauksissa vaihtoehdon ainoastaan klo 23.00 saakka, mutta tilaa saa käyttää klo 04.00 saakka.
  • Saat sähköpostiisi koodin ovien avausta varten varausvahvistuksen yhteydessä – olethan siis tarkkana, kun laitat varaukseen sähköpostiosoitteesi!

Siirry varaamaan >>

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.