Lillukka

Oliko ajatuksissa järjestää isommat synttärit, eikä oma olohuone enää riitä? Lillukka on helppo valinta. Vapaa-aikatila Lillukkaa vuokrataan ensisijaisesti Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaille ja JYYn jäsenille, ja tilaan mahtuu 48 henkeä.

Omien tarjoilujen esillepano onnistuu helposti Lillukan pienoiskeittiössä. Pienemmälle porukalle kahvin ja teen keittely käy samalla. Keittiöstä löytyy kaksi kahvinkeitintä, vedenkeitin, mikro, uuni, jääkaappi sekä astioita noin 30 hengelle.

Internet

Lillukassa on langattoman JY:n opiskelijaverkon lisäksi mahdollisuus järjestää lanit kiinteällä kaapeliyhteydellä.

Varaaminen

Koulutuksia, sitsejä ja nyyttäripäivällisiä ajatellen sisustettu, pinnoiltaan uusittu Lillukka on nyt varattavissa sähköisen varauskalenterin kautta! Lillukan tilavuokra maksetaan tilavarauksen yhteydessä ja ovikoodi varaukselle lähetetään erillisenä sähköpostiviestinä. Ovikoodi toimii ainoastaan varauksesi ajankohtana.

Lillukan varaus opiskelu- ja työskentelykäyttöön Ylioppilaskylän asukkaille ma-to klo 8-15 on maksutonta. Varaa tuolloin vuorosi Rentukan infopisteen kautta.

Luethan varausehdot huolellisesti ennen varauksen tekoa.

Varausehdot

 

Hinnasto 8.7.2019 alkaen:

JYY:n jäsenhinta:

Päivä-/iltavaraus            50 €
Koko päivä                         100 €

Normaali hinta:

Päivä- tai iltavaraus        100 €
Koko päivä                          200 €

  • Päivävaraus klo 8-15
  • Iltavaraus klo 16-04
  • Koko päivän varaus klo 8-04
  • Huom: Varausjärjestelmä antaa ilta- ja koko päivän varauksissa vaihtoehdon ainoastaan klo 23.00 saakka, mutta tilaa saa käyttää klo 04.00 saakka.
  • Tällä hetkellä varausjärjestelmä antaa varata vain yhden vuoron (päivä tai ilta) kerrallaan – selvitämme ongelmaa parhaillaan. Toistaiseksi voit pidemmissä varauksissa varata useamman ajan erillisinä varauksina tai olla yhteydessä Rentukan infopisteeseen (info@rentukka.fi).
  • 1.10.2019 alkaen Lillukassa otetaan käyttöön ovikoodilukitus. Maksun ja varausvahvistuksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin ovien avausta varten erillisenä viestinä – olethan siis tarkkana, kun laitat varaukseen sähköpostiosoitteesi, että menee oikein!

Siirry varaamaan >>