Bänditila

Rentukka-talon kellarissa, Lillukan alakerrassa sijaitseva Bänditila on varattavissa lukukauden kestäville vuoroille, sekä satunnaisille soittajille vapaiden aikojen puitteissa. Varaajana voi olla kuka vain JYYn jäsen.

Bänditilaa ylläpidetään lukukausittaisella käyttömaksulla. Tilassa on bändien yhteiseen käyttöön tarkoitetut rummut, piano sekä vaatimaton äänentoistojärjestelmä. Bändit voivat myös vuokrata lukollisia säilytyskaappeja omille soittimille (25€ pantti).

Rentukka-talo on savutonta aluetta eikä bänditilassa saa käyttää mitään päihteitä.

Käyttöehdot

 

Vakituisen vuoron varaaminen ja kulkuoikeuden saaminen

Vakituiset bändivuorot varataan aina lukukausittain ja bändivuorojen jako kestää niin kauan, kun vuoroja on jäljellä. Viikoittain toistuvan kolmetuntisen vuoron hinta on 45 € / lukukausi.

Varattuasi vuoron, henkilökohtainen avain noudetaan Rentukan Infopisteestä ja maksu tapahtuu avaimen noudon yhteydessä. Avain toimii bänditilan kulunvalvontana, ja kukin avaimenhaltija on vastuussa oman vuoronsa aikana tapahtuneesta tilankäytöstä.

Vuoroja varatessasi ole yhteydessä Rentukan infoon (info@rentukka.fi).

Syksyn 2020 vuorot ovat voimassa 1.7. – 31.12.2020. Syksyn vuorojen osalta varauskalenteri on sulkeutunut, mutta voit tiedustella Rentukan infopisteeltä vapaita vuoroja (info@rentukka.fi).

Kevään 2021 vuorojen varauskalenteri aukeaa 30.11.2020 klo 11.00.

Linkki varauskalenteriin >>

Linkki avautuu uuteen välilehteen.

 

Soittovuorojen hallinta ja viestintä vuorolaisten välillä

Oman soittovuoron peruminen, tilapäiset vuoronvaihdot ja muu bändien välinen kommunikointi käy näppärästi Facebook ryhmässä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

 

Satunnaisen soittovuoron varaaminen

Bänditilaa voi käyttää satunnaisesti 5€/kerta. Satunnaisen vuoron varaaminen onnistuu Rentukan infon kautta bänditilan ollessa vapaana. Voit joko poiketa paikan päällä, soittaa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@rentukka.fi.

Kun olet tehnyt varauksen, voit noutaa avaimen Rentukan infosta sen aukioloaikojen puitteissa. Avain palautetaan infoon heti vuoron jälkeen tai infon ollessa kiinni infon postilaatikkoon.