Bänditila

Rentukka-talon kellarissa, Lillukan alakerrassa sijaitseva Bänditila on varattavissa lukukauden kestäville vuoroille, sekä satunnaisille soittajille vapaiden aikojen puitteissa. Tilaa voivat varata Soihdun asukkaat sekä JYYn jäsenet. Voit katsoa tilan tarkan sijainnin Rentukan pohjapiirroksesta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Bänditilaa ylläpidetään lukukausittaisella käyttömaksulla. Tilassa on bändien yhteiseen käyttöön tarkoitetut rummut, piano sekä vaatimaton äänentoistojärjestelmä. Bändit voivat myös vuokrata lukollisia säilytyskaappeja omille soittimille (25€ pantti).

Huomioithan myös, että Rentukka-talon yhteiset tilat ovat päihteetöntä ja savutonta aluetta.

Käyttöehdot

Vakituisen vuoron varaaminen ja kulkuoikeuden saaminen

Vakituiset bändivuorot varataan aina lukukausittain ja bändivuorojen jako kestää niin kauan, kun vuoroja on jäljellä. Viikoittain toistuvan kolmetuntisen vuoron hinta on 45 € / lukukausi.

Varattuasi vuoron, henkilökohtainen avain noudetaan Rentukan Infopisteestä ja maksu tapahtuu avaimen noudon yhteydessä. Avain toimii bänditilan kulunvalvontana, ja kukin avaimenhaltija on vastuussa oman vuoronsa aikana tapahtuneesta tilankäytöstä.

Kevään 2023 vuorot ovat voimassa 1.1.-30.6.2023. Huomaathan, että varauskalenteri alkaa sunnuntaista – olethan huolellinen varausta tehdessäsi. Kun olet varannut vuoron Doodlessa, lähetä vielä vahvistusviesti yhteystietoineen osoitteeseen info@rentukka.fi. Saat tämän myöhemmin ohjeet vuoron lunastamiseksi. Vahvistus ja ohjeet lähetetään viimeistään viikolla 48 ja avaimet ovat noudettavissa aikaisintaan viikolla 49. Vahvistamattomat ja / tai lunastamattomat vuorot laitetaan uudelleen jakoon. Voit tiedustella vapaita vuoroja osoitteesta info@rentukka.fi.

Soittovuorojen hallinta ja viestintä vuorolaisten välillä

Oman soittovuoron peruminen, tilapäiset vuoronvaihdot ja muu bändien välinen kommunikointi käy näppärästi Facebook-ryhmässä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Satunnaisen soittovuoron varaaminen

Bänditilaa voi käyttää satunnaisesti 5€/kerta. Satunnaisen vuoron varaaminen onnistuu Rentukan infon kautta bänditilan ollessa vapaana. Voit joko poiketa paikan päällä, soittaa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@rentukka.fi. Huomioithan, että satunnaisten vuorojen varaus ei ole mahdollista, mikäli infopiste on suljettu.

Kun olet tehnyt varauksen, voit noutaa avaimen Rentukan infosta sen aukioloaikojen puitteissa. Avain palautetaan infoon heti vuoron jälkeen tai infon ollessa kiinni infon postilaatikkoon.