OPISKELUTILAt

Opiskelutilat ovat paikkoja keskeytymättömään työntekoon poissa kotitöidesi ulottuvilta. Opiskelutilat ovat JYYn asukkaiden käytettävissä 24/7.

Rentukan molemmat opiskelutilat ovat hiljaisen työn tiloja, jossa ei sallita keskustelua, ruokailua eikä ryhmätöiden tekemistä. Varaa siis keskustelua vaativalle työlle Rentukan ryhmätyötila ja syö evääsi Aulassa tai kiipeä Semman Ravintolaan yläkertaan.

Opiskelutilan päätelaitteistosta vastaa JY IT-Palvelut. Rentukan aulan viereisessä tilassa on 6 kiinteää konetta ja 5 työskentelypistettä omalla läppärillä työskentelyä varten (4 istumatyöpistettä ja kaasujousella säädettävä pöytä seisoma- ja istumatyöskentelyyn).

B-talon puoleisen opiskelutilan laitteisto asennetaan myöhemmin kesällä 2019.

Yliopistopainon PrintIt-palveluun sisältyvä monitoimilaite sijaitsee Rentukan puoleisessa opiskelutilassa. Katso ohjeet PrintIt-palvelun käyttämiseen tämän linkin takaa.

Opiskelutilan tietokoneita koskevat tukipyynnöt:
palvelupiste@jyu.fi

Tulostusta koskevat tukipyynnöt:
printmaster@jyu.fi

Aukioloajat:

Opiskelutilat ovat asukkaiden käytettävissä 24/7. Lisäksi aula ja aulan wc-tilat ovat asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden.

Rentukka-talon ulko-ovi sulkeutuu ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ulko-oven ollessa kiinni, Kylän asukkaat pääsevät kulkemaan ulko-ovesta uuden sukupolven Kyläavaimella ja Vehkakujan asukkaat Rentukka-avainkortilla.

Yhteistyössä: