OPISKELUTILAT

Opiskelutilat ovat paikkoja keskeytymättömään työntekoon poissa kotitöidesi ulottuvilta. Opiskelutilat ovat Soihdun asukkaiden käytettävissä 24/7.

Rentukan molemmat opiskelutilat ovat hiljaisen työn tiloja, jossa ei sallita keskustelua, ruokailua eikä ryhmätöiden tekemistä. Varaa siis keskustelua vaativalle työlle Rentukan ryhmätyötila ja syö evääsi Rentukan aulassa tai kipaise yläkerran ravintolaan lounaalle.

Opiskelutilan päätelaitteistosta vastaa Jyväskylän yliopiston IT-Palvelut. Rentukan aulan viereisessä tilassa on 6 kiinteää konetta ja 5 työskentelypistettä omalla läppärillä työskentelyä varten. B-talon opiskelutilassa on 6 kiinteää konetta sekä lisäksi 6 työskentelypistettä ilman laitteita.

Yliopistopainon PrintIt-palveluun sisältyvä monitoimilaite sijaitsee Rentukan puoleisessa opiskelutilassa. Katso ohjeet PrintIt-palvelun käyttämiseen tämän linkin takaa. Opiskelutilan laitteita koskevissa kysymyksissä olethan suoraan yhteydessä PrintIt-palveluun.

Tilojen tarkat sijainnit (linkit avautuvat uuteen välilehteen):

Rentukan opiskelutila B-talon opiskelutila

 

Tulostusta ja opiskelutilan laitteita koskevat tukipyynnöt voit tehdä kätevästi verkossa täällä!

Tilan käyttöehdot

Aukioloajat:

Opiskelutilat ovat asukkaiden käytettävissä 24/7. Lisäksi aula ja aulan wc-tilat ovat asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden.

Rentukka-talon ulko-ovi sulkeutuu ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ulko-oven ollessa kiinni, Soihdun asukkaat pääsevät kulkemaan Rentukan sekä B-talon ulko-ovista Kyläavaimella.

Yhteistyössä:

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.