Tilaussauna Bastu

 

Bastu sijaitsee Kortepohjan ylioppilaskylässä, vuonna 2019 peruskorjatun B-talon 9.kerroksessa. Saunan yhteydessä on oleskelutilaa sekä tilava parveke, josta näkymät Laajavuoreen.

Kapasiteetti ja varustus

Saunaan mahtuu noin 12 henkilöä. Saunan yhteydessä on oleskelutila, jossa on lokerot vaatteille, tuoleja sekä kampauspöytä. Tilan yhteydessä on lisäksi WC sekä tilava parveke kalusteilla.

Varausaika

Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 23.00 mennessä. Koska tila sijaitsee asuinhuoneistojen yläpuolella, tilassa on ilta-aikaan noudatettava erityistä hiljaisuutta. Mahdolliset huolto- tai vartijakäynnit laskutetaan varaajalta.

Käyttömaksu

Bastun tilavuokra (16-22) on kylän asukkaille sekä JYYn jäsenille 60 € ja ei-jäsenille 180 €. Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä.

Avain

Saunan varaamisen yhteydessä saat viisinumeroisen koodin, jolla saat sekä B-talon alaoven että tilaussaunan sähköoven avattua varaamanasi iltana.

Varaaminen

Varaukset tehdään sähköisessä varausjärjestelmässä.

Siivous

Varaaja huolehtii, että tila jää siistiksi varauksen jälkeen – vie lähtiessä pois omat roskat ja tavarat. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

Löytötavarat

Kyselyt siivoojilta (ma – pe 9 – 14) numerosta 050 526 5443 tai Rentukan infosta. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.

Lisätietoja ja kuvia tilasta löydät täältä >>