Lillukka

 

Rentukan vieressä sijaitseva Lillukka on täydellinen tila sitsien, lanien ja erilaisten kokousten järjestämiseen!

Kapasiteetti ja varustus

Tilassa on istumapaikkoja yhteensä 48 hengelle. Tilassa on pienoiskeittiö, jossa uuni, astianpesukone, jääkaappi, mikro, 2 kahvinkeitintä, vedenkeitin sekä astiasto noin 30 hengelle. Lisäksi tilasta on piano sekä valkokangas, mutta ei projektoria. Tarvittaessa voit vuokrata projektorin Rentukan infosta.

Tilan yhteydessä on WC-tilat, mutta huomioithan, että kulku niihin ei ole esteetön (alakerrassa, ei hissiä). Rentukan aulassa on esteetön WC, jota voi käyttää ravintolan aukioloaikojen puitteissa tai muina aikoina Kyläavaimella (vain Soihdun asukkaat).

Internet

Lillukassa on langattoman JY:n opiskelijaverkon lisäksi mahdollisuus järjestää lanit kiinteällä kaapeliyhteydellä. Jotta lanit sujuisivat ongelmitta, voit lainata Rentukasta 24-porttisen kytkimen, jonka portit toimivat gigabitin nopeuksilla. Mikäli haluat kytkimen lainaan, olethan hyvissä ajoin yhteydessä Rentukan infoon: info@rentukka.fi.

Varausaika

Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Päivävaraus klo 8-15 ja iltavaraus klo 16-04. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 04.00 mennessä. Huomioithan hiljaisuusajan klo 23 – 07. Mahdolliset huolto- tai vartijakäynnit laskutetaan varaajalta.

Käyttömaksu

Yksittäinen päivä- tai iltavuokra on kylän asukkaille sekä JYYn jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 100 €. Koko päivän vuokra näin ollen asukkaille sekä JYYn jäsenille 100 €, normaali hinta 200 €. Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä.

Avain

Lillukan varaamisen yhteydessä saat viisinumeroisen koodin, jolla pääset tilaan varauksesi aikana.

Varaaminen

Varaukset tehdään sähköisessä varausjärjestelmässä.

Siivous

Varaaja huolehtii, että tila jää siistiksi varauksen jälkeen – vie lähtiessä pois omat roskat, tavarat ja mahdolliset pullot. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

Löytötavarat

Kyselyt siivoojilta (ma – pe 9 – 14) numerosta 050 526 5443 tai Rentukan infosta. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan, jonka jälkeen yli 20 € arvoiset toimitetaan Jyväskylän kaupungin löytötavaratoimistoon.