Opinkiven saunan varausehdot ja -ohjeet

Seminaarinmäen kampuksella sijaitseva Opinkivi soveltuu sekä vapaa-ajan viettoon että kokouskäyttöön.

KAPASITEETTI JA VARUSTUS: Tilaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Sauna on jaettu kahteen osaan liikkuvalla väliseinällä. Tilasta löytyy videotykki sekä siihen yhdistetty digiboksi, äänentoistolaitteisto, kahvinkeitin, 2 jääkaappia, vedenkeitin, uuni, liesi sekä astiasto 50 hengelle. Saunalle on vuokrattavissa pyyhkeitä 20 kpl / 20€ tai 45 kpl / 40€.

VARAUSAIKA: Tila on varattavissa maanantaista sunnuntaihin. Tila on varauspäivänä käytössä klo 16 alkaen. Tilassa ei saa yöpyä ja tilasta on poistuttava klo 03.00 mennessä. Tämän jälkeen avain on palautettava pikimmiten, ellei toisin ole sovittu. Mikäli huoltohenkilöstö kohtaa varaajat tilassa vielä seuraavana aamuna, toimitetaan varaajalle lisälasku 500€.

KÄYTTÖMAKSU: Opinkiven saunan päivävuokra on 120€/JYYn jäsenet, 200€/muut. Varaus maksetaan suoraan varausjärjestelmässä.

ESTEETTÖMYYS: Lähin liikkumisesteetön pysäköinti on Opinkiven sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Sisäänkäynti tilaan on liikkumisesteetön, mutta ovi on raskas käsitellä. Tilassa on liikkumisesteetön WC. Pääsy kokoustilaan saattaa etenkin kookkaammalla pyörätuolilla estyä käytävän päässä olevan kapeikon (80 cm) vuoksi. Löylyhuone on liikkumisesteetön. Tilaan ei saa tuoda eläimiä, jotta se säilyy myös allergikoille saavutettavana.

SIIVOUS: Varaaja huolehtii astioiden tiskaamisesta (omien tiskien tyhjentämisestä koneesta) ja vie lähtiessä pois omat roskat, tavarat ja mahdolliset pullot. Roskat voi viedä Opinkiveltä lähtiessä oikealla ovien takana oleviin jäteastioihin opasteiden mukaisesti. Tuolit ja pöydät on laitettava paikoilleen ja ulko-ovet lukkoon. Siistijä hoitaa lattian perusteellisemman siivouksen. Jos tila jää epäsiistiin kuntoon, siitä seuraa varaajalle siivouslasku.

AVAINTEN NOUTO: Avain noudetaan varauspäivänä tai varausta edeltävänä päivänä ylioppilastalo Ilokiven ravintolan kassalta ravintolan aukioloaikoina (Keskussairaalantie 2) ma-pe klo 11.00–16.00. Lauantaille ja sunnuntaille saunan varanneet noutavat avaimen perjantaina.

AVAINTEN PALAUTUS: Varaaja palauttaa avaimen illan päätteeksi ylioppilastalon ovien edessä olevaan postilaatikkoon (laatikossa lukee JYY, se keskimmäinen kolmesta), ellei toisin ole sovittu.

VARAUKSET: tehdään varausjärjestelmässä.

PERUUTUKSET: Peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään kuukautta aikaisemmin Ilokiven ravintolapäällikölle 050 367 0139, kati.lemilainen@jyy.fi. Peruuttamatta jäänyt varaus laskutetaan täysimääräisenä.

VASTUUT: Varaaja on vastuussa tilasta, sekä sen tarvikkeista ja varusteista illan aikana. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan viipymättä mahdollisista vioista tai puutteista JYYn huoltopäivystykseen p. 014 60 7500. Rikkoutuneesta kalustosta veloitetaan sen uusimisesta aiheutuneet kulut. Varausehtojen rikkomisesta JYYllä on oikeus veloittaa 70€.

LöYTöTAVARAT: Kyselyt siivoojilta (ma-pe 9-14) 050 328 2609 tai 050 382 2901. Tavaroita säilytetään kuukauden ajan.