JYY is looking for a new Fair Trade coordinator

This position requires understanding of Finnish language, therefore the announcement is in Finnish only.

JYY ja Jyväskylän yliopisto etsivät koordinaattoria projektille, jonka tavoitteena on Reilun kaupan -tuotteiden käytön edistäminen ja tietoisuuden lisääminen. Jyväskylän yliopistolla on ollut Reilu korkeakoulu -arvonimi jo vuodesta 2014. Reilu korkeakoulu -arvonimen säilymisestä ja käytännön asioiden hoitamista yliopisto on koordinoinut yhdessä JYYn kanssa, joka on rekrytoinut tehtävään Reilu yliopisto -koordinaattorin.

Reilu yliopisto -koordinaattorin tehtäviin kuuluu tiedottaminen Reilun kaupan -tuotteista sekä yhteydenpito tiedekuntiin, ainejärjestöihin ja kampusalueella toimiviin opiskelijaravintoloihin. Koordinaattorin tehtävänkuvaan kuuluu myös kokouksiin osallistumista sekä Reilun kaupan viikon ja muiden tempausten ja tapahtumien järjestämistä. Reilu yliopisto -koordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä JYYn kehitysyhteistyövaliokunnan kanssa ja raportoi valiokunnalle projektin etenemisestä säännöllisin väliajoin. Koordinaattori toimii myös yhteyshenkilönä Reilun kaupan ry:een ja on vastuussa vuosiraportin laatimisesta.

Koordinaattorilta odotetaan motivaatiota, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa ja suomen kielen ymmärrystä sekä vähintään vuoden sitoutumista tehtävään. Pesti alkaa heti.

Tehtävä on luottamustehtävä. Koordinaattorille maksetaan 300 euron palkkio per vuosi.

Jos kiinnostuit lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen kv-asiantuntija@jyy.fiHakuaika päättyy 20.4. Haastattelut järjestetään viikoilla 17-18.

Lisätietoja antavat:

Ágnes Stojcsics
JYYn Kansainvälisten asioiden asiantuntija
kv-asiantuntija@jyy.fi

Marino Ishimoto
JYYn Reilun kaupan koordinaattori
marino.m.ishimoto@student.jyu.fi

Jenni Heikkilä
JYYn hallituksen kehitysyhteistyövastaava
jenni.heikkila@jyy.fi