Ylioppilaskunnan opiskelijauutiskirje Jyytiset ilmestyy kerran viikossa, pääsääntöisesti perjantaisin. Jyytiset ilmestyy suomeksi ja englanniksi.

Jyytisiin voit ilmoittaa seuraavan viikon tapahtumia ja muita ajankohtaisia kaikkia opiskelijoita koskettavia ilmoitusasioita. Aineiston deadline on keskiviikkona.

HUOM! Jyytiset ovat kesätauolla! Seuraavat Jyytiset lähtevät uuden syyslukukauden alkaessa elokuussa, tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Etkö saanut Jyytisiä? Tilaa Jyytiset tästä.

Kysyttävää Jyytisistä? Laita sähköpostia viestinta@jyy.fi.

Jätä ilmoitus

Jyytiset

  • Malli: Ma 14.9. klo 18.30, Ilokiven ruokala. Jos tapahtumaasi on ilmoittautuminen, laita tähän myös ilmoittautumisen deadline.
  • Mikäli ilmoitat tapahtuman sopivan myös englanninkielisille, tapahtumailmoitus käännetään ja julkaistaan englanninkielisessä JYY Student News -koosteessa.
  • Jyytisissä julkaistaan vain lyhyitä ilmoituksia, joten tiivistä olennainen muutamaan lauseeseen. Tarkemmat lisätiedot kannattaa julkaista muualla (esim. Facebookissa). Kirjoita linkki lisätietoja-kenttään. Jos tapahtumaan on pääsymaksu, se on ehdottomasti mainittava kuvaustekstissä! Malli: "YK-yhdistys kokoustaa ensimmäisen kerran tänä syksynä ja viettää sen jälkeen uusien iltaa. Tervetuloa kaikki kansainvälisistä kehityskysymyksistä, vaikuttamisesta ja YK:n toiminnasta kiinnostuneet!"
  • www-osoite tai yhteyshenkilön yhteystiedot. HUOM! Vain YKSI linkki ilmoitusta kohti. Tapahtuman kuvaukseen kirjoitettua linkkiä ei julkaista ilmoituksessa.
  • Ei julkaista
  • Ei julkaista