Jyytiset uudistuivat

Jyytiset uudistuivat. Meille on tärkeää että Jyytiset tarjoaa opiskelijoille relevanttia ja kiinnostavaa sisältöä joka viikko. Kerro meille mitä mieltä olit Jyytisistä, mitä voisi mielestäsi parantaa tai uupuuko Jyytisistä jotain olennaista.

Anna palautetta

Etkö saanut Jyytisiä? Tilaa Jyytiset tästä.

Tilaa Jyytiset

Julkaisuaikataulu

Ylioppilaskunnan viikkotiedote Jyytiset ilmestyy kerran viikossa, yleensä perjantaisin. Jyytiset ilmestyy suomeksi ja englanniksi.

Ilmoita tapahtumasi viimeistään keskiviikon aikana. Voit ilmoittaa lomakkeen kautta myös muita ilmoitusluontoisia asioita kuin tapahtumia, jotka koskettavat kaikkia opiskelijoita.

Ilmoita tapahtumasi

Jyytiset

Jyytisiä koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä viestinta-asiantuntija@jyy.fi.
  • Malli: Ma 14.9. klo 18.30 Ilokiven ruokalassa
  • Mikäli ilmoitat tapahtuman sopivan myös englanninkielisille, tapahtumailmoitus käännetään ja julkaistaan englanninkielisessä JYY Student News -koosteessa. Jos haluat, voit kirjoittaa englanninkielisen ilmoituksen myös itse tapahtuman kuvaus -kentän loppuun
  • Jyytisissä julkaistaan vain lyhyitä ilmoituksia, joten tiivistä olennainen muutamaan lauseeseen. Tarkemmat lisätiedot kannattaa julkaista muualla (esim. Facebookissa). Kirjoita linkki lisätietoja-kenttään. Jos tapahtumaan on pääsymaksu, se on ehdottomasti mainittava kuvaustekstissä! Malli: "YK-yhdistys kokoustaa ensimmäisen kerran tänä syksynä ja viettää sen jälkeen uusien iltaa. Tervetuloa kaikki kansainvälisistä kehityskysymyksistä, vaikuttamisesta ja YK:n toiminnasta kiinnostuneet!"
  • www-osoite tai yhteyshenkilön yhteystiedot
  • Ei julkaista
  • Ei julkaista