JYY

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan eli JYYn muodostavat Jyväskylän yliopiston noin 12 000 opiskelijaa. He maksavat ylioppilaskunnan jäsenmaksun, saavat opiskelijakortin ja voivat käyttää hyväkseen opiskelijaetuja. Ylioppilaskunnan keskustoimisto sijaitsee Ylioppilastalo Ilokivessä.

Ylioppilaskunta huolehtii, että opiskelijoiden ääntä kuunnellaan yliopistolla ja yhteiskunnassa. JYY myös auttaa jäseniään opiskelijaelämään liittyvissä konkreettisissa pulmatilanteissa. JYYn puoleen voit kääntyä esimerkiksi silloin, kun opiskelijan oikeuksia on loukattu, toimeentulo takkuilee, tarvitset apua YTHS:ää koskevissa asioissa tai olet vaikkapa kokenut syrjintää.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan ylioppilaskunnan toimintaan. JYYn mukana voit päästä esimerkiksi järjestämään monipuolista kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa tai ajamaan opiskelijoiden yhteisiä asioita.

Helpoin tapa hypätä mukaan ovat JYYn valiokunnat. Ne ovat avoimia opiskelijaryhmiä, jotka järjestävät toimintaa ja tarjoavat mahdollisuuden keskustella oman alansa ajankohtaisista kuulumisista.

JYYn keskustoimisto

JYYn keskustoimisto sijaitsee Seminaarinmäen kampuksella Ylioppilastalo Ilokivessä. Opiskelijat saavat keskustoimistosta opiskelijakortit ja lukuvuositarrat sekä neuvontaa ylioppilaskuntaan ja opiskelijaelämään liittyvissä asioissa.

Postiosoite:
JYY
Keskussairaalantie 2
40600 Jyväskylä