JYY hakee toiminnanjohtajaa

Oletko innostava joukkojen johtaja ja organisoinnin mestari? Oletko työyhteisön peruskallio, joka ei hätkähdä yllättäviä tilanteita? Jos vastasit kyllä, olet ehkä etsimämme tyyppi.   

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee toiminnanjohtajaa 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Olemme yli 13 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. JYYn ja JYYn omistaman liiketoimintakokonaisuus Soihdun tase on yhteensä 113 749 857,47 euroa. 

Toiminnanjohtajana olet vastuussa ylioppilaskunnan palvelu- ja etujärjestötoiminnasta sekä niiden johtamisesta. Ylimpänä toimihenkilönä olet asiantuntijatiimimme ja lehtemme päätoimittajan lähijohtaja ja työnantajan edustaja. Tehtäviisi kuuluu henkilöstö- ja taloushallintoa sekä hallituksen ja edustajiston päätöksenteon valmistelua. Tuet arjessa vuosittain vaihtuvan luottamushenkilöstön toimintaa, ja autat heitä kehittymään.  

Työssäsi suunnittelet ja ennakoit ylioppilaskunnan toimintaa pitkäjänteisesti, vuosien päähän katsoen. Huolehdit omalta osaltasi sidosryhmäyhteistyöstä, ja työhön kuuluu myös esiintymistä. Toivommekin, että olet ihmisläheinen tyyppi, joka pitää pään kylmänä ja seisoo horjumattomana vauhdikkaassa ja muuttuvassa, välillä haasteellisessa toimintaympäristössä.  

Edellytämme sinulta   

  • kokemusta ihmisten ja asioiden johtamisesta   
  • hyvän hallintotavan ja ylioppilaskuntien toimintaa ohjaavien lakien tuntemusta  
  • hyvää ylioppilaskuntatoiminnan tuntemusta  
  • erinomaisia vuorovaikutus-, ongelmanratkaisu-, vaikuttamis- ja viestintätaitoja   
  • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa  
  • päätöksenteko- ja paineensietokykyä   
  • korkeakouluopintoja   

Pääset johtamaan hauskaa ja kannustavaa työyhteisöämme, jossa suhtaudumme työhömme intohimolla. Tuntuuko siltä, että olemme luodut toisillemme? Toimita vapaamuotoinen PDF-muotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen hpj [at] jyy.fi maanantaihin 19.8. klo 12.00 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Hakemus toiminnanjohtajaksi”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. 

Haastattelut järjestetään viimeistään vk 35 alussa. Haastatteluihin kutsuttavat tekevät ennakkotehtävän. Otamme yhteyttä haussa etenevien suosittelijoihin.  Valinnan tekee ylioppilaskunnan edustajisto rekrytointiryhmän esityksestä kokouksessaan 28.8. klo 17:15. Kärkihakijat voidaan haastatella lyhyesti uudelleen edustajiston suljetussa kokouksessaan. Toivomme hakijoita kaikenlaisista taustoista. 

Hakemukset:  

Sähköpostitse: hpj@jyy.fi 

Lisätietoja:  

Ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja Minna Kalliokoski-Oinas
+358 44 307 1803
oinas.minna@gmail.com

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Akseli Immonen
+358 45 137 1964
hpj@jyy.fi 

The position requires fluency in Finnish, therefore the notice is only posted in Finnish.